ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα έχει πολλούς μνηστήρες ο Σα

Ίσως μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Πορτογάλος

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο χείλος του γκρεμού βρίσκεται η Σταντάρ Λιέγης, καθώς δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση για τη νέα χρονιά και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τον υποβιβασμό στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Μαζί με την Σταντάρ Λιέγης τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν επίσης άλλες δύο ομάδες πρώτης κατηγορίας, αλλά και τέσσερις ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία. Πρόκειται για την Οστάνδη και την Μουσκρόν αλλά και τις Λόκερεν, Ρόζελαρ, Βιτρόν και Λομέλ.

Όλες οι ομάδες πάντως έχουν προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο του Βελγίου και οι υποθέσεις τους θα επανεξεταστούν στις 10 Μαΐου. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να ανατρέψουν την πρωτόδικη απόφαση τότε οι ποδοσφαιριστές των πιο πάνω ομάδων θα μείνουν αυτόματα ελεύθεροι, βάσει ενός συγκεκριμένου όρου που υπάρχει στα συμβόλαια τους.

Σε περίπτωση που υποβιβαστεί οι Σταντάρ θα μείνει ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Λαΐφης αλλά και ο γνώριμος μας Ορλάντο Σα. Ο 31χρονος Πορτογάλος πρώην επιθετικός της ΑΕΛ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2021 με τη βελγική ομάδα όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε να κυκλοφορεί ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι.

Το όνομα του Ορλάντο Σα είχε γραφτεί κατά καιρούς στο ρεπορτάζ κυπριακών ομάδων και δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο η περίπτωση του στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, εφόσον μείνει ελεύθερος από την ομάδα της Λιέγης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α Κατηγορία: Τελευταία Ενημέρωση

X