ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
15° Λευκωσία,
03 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Συνομιλία που «καίει» τον Μπενζεμά

Δυσκολεύει η κατάσταση για τον Καρίμ Μπενζεμά, αφού κατά τη διάρκεια της δίκης του, ακούστηκε μια μαγνητοφωνημένη συνομιλία από τις 6 Οκτωβρίου του 2015 ανάμεσα στον Γάλλο και τον Καρίμ Ζενατί, ο οποίος κατηγορείται ότι βρίσκεται στο κύκλωμα εκβιαστών που απειλούσε τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Μεταξύ άλλων ο Μπενζεμά μετά από σχετική ερώτηση του Ζενατί για το τι γίνεται με τον Βαλμπουενά λέει:

– Ζενατί: «Λοιπόν, τι έγινε»;

– Μπενζεμά: «Τον είδα»

– Ζενατί: «Και;»

– Μπενζεμά: «Την αλήθεια; Δεν μας παίρνει στα σοβαρά. Μου είπε ότι δεν τον νοιάζει. Έκανε που δεν εντυπωσιάστηκε. Του είπε ότι είδα το βίντεο. Του είπα την γνώμη μου ότι πιστεύω πως δεν υπάρχει αντίγραφο. Με ρώτησε αν πιστεύω ότι θέλουν λεφτά. Του είπα ότι δεν ξέρω τίποτα και ότι καλύτερα να δει τον φίλο μου που θα ήταν ο μεσάζοντας. Δεν είναι θέμα επικοινωνιακό, αλλά θέμα τιμής, οικογένειας.

Κάνε ότι θες εγώ σε προειδοποίησα. Αν θέλεις να καταστραφεί το βίντεο πήγαινε στην Λιόν να μιλήσεις στον φίλο μου. Ήταν χλωμός, λευκός σαν το πανί. Βλέπεις έναν τύπο όταν είναι σε πανικό. Του είπα ότι και ο Σισέ είχε μία περιπέτεια σαν κι αυτή. Μου είπε ότι ο Σισέ πλήρωσε. Απάντησα Ε, λοιπόν βγήκε το βίντεο; Δεν βγήκ ε. Εγώ ήρθα σε σένα ο ρόλος μου τελειώνει εδώ. Τώρα αναλαμβάνει ο φίλος μου αν θέλεις»

Σε ερώτηση, αν μετά από αυτή την ηχογραφημένη συνομιλία εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήθελαν να βοηθήσουν τον Βαλμπουενά, η απάντηση ήταν μονολεκτική: «Ναι».

to10.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση