ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
32° Λευκωσία,
25 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Ζιντσένκο: Κάλεσε 10χρονο Ουκρανό να προπονηθεί με τη Σίτι!

Μπορεί να μην είναι στην πατρίδα του για να πολεμήσει. Ακόμη και από την Αγγλία που βρίσκεται όμως προσπαθεί να στηρίξει, όπως μπορεί τους συμπατριώτες του.

Κάπως έτσι και η τελευταία κίνηση του άσου της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι πέρα για πέρα συγκινητική.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο κάλεσε έναν 10χρονο ο οποίος έχει προσφύγει στη Μεγάλη Βρετανία για να γλιτώσει από τον πόλεμο να πάει στο προπονητήριο της Μάντσεστερ Σίτι και να προπονηθεί εκεί μαζί του.

Ζιντσένκο: Κάλεσε 10χρονο Ουκρανό για προπόνηση στη Σίτι

«Αυτός είναι ο Αντρίι. Είναι δέκα χρονών και σήμερα είναι ασφαλής. Όπως πολλοί Ουκρανοί, αυτός και η οικογένειά του αναγκάστηκαν να φύγουν από την πατρίδα και να αφήσουν τα σπίτια τους λόγω του πολέμου», γράφει ο Ζιντσένκο και συνεχίσει:

«Πριν 75 ημέρες, ο μικρός αυτός είχε σαν όνειρο να γίνει ποδοσφαιριστής και να προπονείται με ασφάλεια με την ομάδα του. Σήμερα, όνειρό του είναι μόνο ένα πράγμα. Η ειρήνη. Και μια κανονική ζωή, όπως είχε, στο σπίτι του.

Με πονάει πάρα πολύ που λόγω του πολέμου με τη Ρωσία, υπάρχουν πολλά παιδιά σαν τον Αντρίι στην Ουκρανία σήμερα. Στερείται την παιδική του ηλικία και ακόμη χειρότερα - τη ζωή. Πιστεύω ότι η μέρα της νίκης της Ουκρανίας μας, θα έρθει σύντομα.

Και όλα τα παιδιά θα μπορέσουν να ξαναζήσουν την ξέγνοιαστη παιδική τους ηλικία, γεμάτη παιδικά όνειρα και θετικά συναισθήματα, που σήμερα για λίγα λεπτά μπόρεσε να νιώσει ο Αντρίι στην προπόνηση», καταλήγει το μήνυμα του Ζιντσένκο.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση