ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Respect σε Εθνικό (pic)

Δείγμα πολιτισμού

Ανάρτηση ΠΑΣΠ για το δείγμα πολιτισμού που δείχνει ο Εθνικός Άχνας στους εκτός έδρας αγώνες του.

Αναλυτικά:

«Η καθαριότητα είναι δείγμα πολιτισμού και είναι υπόθεση όλων μας. Στην προκειμένη περίπτωση όλων των ποδοσφαιριστών! Στις φωτογραφίες και στα βίντεο απεικονίζονται από τη μία τα αποδυτήρια φιλοξενούμενης ομάδας από το Δασάκι της Άχνας και από την άλλη απεικονίζονται τα αποδυτήρια σε εκτός έδρας παιχνίδι του Εθνικού Άχνας, τα οποία λάμπουν από καθαριότητα.

Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού πριν φύγουν από τα αποδυτήρια και αποχωρήσουν από κάθε γήπεδο, φροντίζουν να καθαρίσουν τις όποιες ακαθαρσίες υπάρχουν, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο σεβασμό στους χώρους που τους φιλοξενούν, αφήνοντας μάλιστα και μια ευχαριστήρια κάρτα! Αντίθετα, ποδοσφαιριστές άλλης ομάδας, άφησαν αχούρι τα αποδυτήρια των κυανολεύκων, δημιουργώντας κακή εικόνα και προκαλώντας αρνητικά σχόλια.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών συγχαίρει τους παίκτες του Εθνικού Άχνας για αυτή τους την πρωτοβουλία και καλεί τους ποδοσφαιριστές να φροντίζουν να διατηρούν τους χώρους των αποδυτηρίων καθαρούς. Είναι υποχρέωση μας να σεβόμαστε και να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας. Πρόκειται για αυτονόητο καθήκον μας.»

 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μίλησε με Δώνη

Μίλησε με Δώνη

«Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT