ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πίρλο, Τούντορ και Νέντβεντ «ξεμούδιασαν» στην προπόνηση! (vid)

Οι ρόλοι... αντιστράφηκαν στη Γιουβέντοιυς και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για ένα μίνι-διπλό, μπροστά στα μάτια των παικτών που παρακολουθούσαν τον προπονητή τους και τους βοηθούς του να... θυμούνται τα παλιά!

Ο Αντρέα Πίρλο με το γνωστό χαλαρό του στυλ και το χαρακτηριστικό του τρεξιματάκι, ο Πάβελ Νέντβεντ με το μαλλί - σήμα κατατεθέν και ο Ιγκόρ Τούντορ με την κορμοστασιά του, ξαναμπήκαν στο γήπεδο και έπαιξαν ένα μίνι οικογενειακό «διπλό» μπροστά στα μάτια των παικτών της Γιουβέντους που το απολάμβαναν.

Οι θρύλοι των «μπιανκονέρι» θυμήθηκαν ξανά τα παλιά, ενώ, ο Τούντορ πανηγύρισε έντονα με τον Κιελίνι ένα γκολ που πέτυχε!

Δείτε το βίντεο που ξυπνάει αναμνήσεις:

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Pirlo&#39;s still got it <a href="https://t.co/pcqjV52yAP">pic.twitter.com/pcqjV52yAP</a></p>&mdash; Goal (@goal) <a href="https://twitter.com/goal/status/1314035285215399936?ref_src=twsrc%5Etfw">October 8, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση