ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάρτε του την σφυρίχτρα

Αυτό θα ήταν το καλύτερο για όλους

Ακόμη μία κακή διαιτησία του Γιώργου Νικολάου είδαμε χθες στο Παφιακό στάδιο, δείχνοντας ότι διανύει μία άσχημη σεζόν, διότι δεν είναι μόνο το χθεσινό.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα λάθη στο Αρένα, στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ομόνοια, όπου μετά από αυτό έκανε ένα μήνα να σφυρίξει σε αγώνα α’ κατηγορίας.

Πρόσφατα είχαμε το πέναλτι που έδωσε στην ΑΕΛ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αγνοώντας τον βοηθό που του υπέδειξε οφ-σάιτ. Ενώ, είχαμε και το χέρι του Γουίλερ, στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ.

Λάθη, τα οποία δεν είναι καν αμφισβητούμενες φάσεις. Είναι ξεκάθαρες φάσεις και όταν είσαι διεθνής, αυτά μετρούν πιο πολύ. Διότι, τάχα είναι από τους καλούς μας. Τρομάρα μας.

Αλλά, το πιο εξωφρενικό είναι το γεγονός ότι δεν είδε τον προβολέα που είχε πρόβλημα και ξεκίνησε το παιχνίδι. Από αυτό μπορείς να καταλάβεις πολλά.

Γι’ αυτό κύριοι, επειδή ο άνθρωπος δείχνει να μην είναι στα καλά του και φέτος κάνει πολύ κακή χρονιά, πάρτε του την σφυρίχτρα να τελειώνουμε.

Βάλτε τον ξανά σε δοκιμασία και αν κρίνετε ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει, τότε να τον επαναφέρετε. Έτσι όπως είναι, μόνο ζημιά κάνει σε όλους.

Διαιτησία: Τελευταία Ενημέρωση