ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Πάλι καλά που δεν υπάρχει «VAR»!

Δύο φάσεις που ξέφυγαν της διαιτητικής ομάδας στο Κύπρος-Λιθουανία

Δύο φάσεις απ’ τις οποίες «ελέγχεται» η διαιτητική ομάδα στο Κύπρος-Λιθουανία καταγράφηκαν στο πρώτο μέρος του φιλικού στο «Αλφαμέγα».

Αρχικά, στο 12' ο Παναγή δεν κοντρόλαρε σωστά την μπάλα, η οποία του ξέφυγε και όπως έδειξε η επαναληπτική προβολή πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. Επίσης, στο 38’ οι Λιθουανοί ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Λαίφη εντός περιοχής, με τους φιλοξενούμενους να φαίνεται πως σωστά «φώναξαν».

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο ματς δεν υπάρχει VAR κι ως τούτου ο διαιτητής δεν μπόρεσε να δει ξανά τις επίμαχες φάσεις.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μάρκο Σίλβα - Ομόνοια

Μάρκο Σίλβα - Ομόνοια

Ο Ρενάτο Μαργκάσα μίλησε στο 24sports με αφορμή το Ομόνοια - Μπενφίκα που έρχεται την ερχόμενη Πέμπτη (22/10)
 |  HOT SPOT
4 και ο Μπεργκ

4 και ο Μπεργκ

Ο 41χρονος Πορτογάλος έκανε ειδική αναφορά σε τέσσερεις ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» και βεβαίως στον Χένινγκ Μπεργκ
 |  HOT SPOT
Προσοχή - Ομόνοια

Προσοχή - Ομόνοια

Ο Πορτογάλος που γνωρίζει πολύ καλά τους «αετούς» της Λισαβόνας, εκθείασε την επίθεση της ομάδας του Μάρκο Σίλβα
 |  HOT SPOT