ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ούτε χρόνο δεν άντεξε

Τις υποψίες για πιθανό χωρισμό του ζευγαριού επιβεβαίωσε ο Μάρκο Ασένσιο, ο οποίος, με ανάρτηση στα social media, ενημέρωσε ότι εκείνος και η σύντροφός του, η Σάντρα Γκαράλ, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από την ημέρα που παντρεύτηκαν.

Στο μήνυμά του, ο ακραίος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έγραψε:

"Πάντα ήθελα να κρατάω την ιδιωτική μου ζωή μακριά από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό γενικότερα. Ωστόσο, ως αποτέλεσμα των τελευταίων πληροφοριών που έχουν αποκαλυφθεί για την προσωπική μου ζωή, θεωρώ ότι είναι καλό να μιλάω σε πρώτο πρόσωπο για να αποφύγω τις εικασίες, τις ψευδείς ειδήσεις ή τις μισές αλήθειες.

Πριν λίγο καιρό και μετά από λίγο χρόνο προβληματισμό, η Σάντρα και εγώ αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε το γάμο μας. Ήταν υπέροχα χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τη Σάντρα για όλα όσα έζησα στο πλευρό της. Θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μου ως ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, που μου έχει δώσει πολλά και με την οποία είχα τη χαρά να μοιραστώ μια σημαντική στιγμή της ζωή μου.

Είμαι ευγνώμων που σέβεστε την ιδιωτικότητά μας, με τη στοργή με την οποία πάντα μας συμπεριφέρεστε, καθώς αυτές είναι στιγμές για να μπορέσουμε να ζήσουμε με τη μέγιστη ηρεμία".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση