ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομάδα τοπικού της Αγγλίας έταξε την... OPAP Arena!

Πρωταπριλιάτικη φάρσα στους φίλους της έκανε η Μπάλντοκ Τάουν

Επική φάρσα -ανήμερα της Πρωταπριλιάς- στην Αγγλία, με πρωταγωνίστρια την… OPAP Arena!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπάλντοκ Τάουν, ομάδα τοπικού, αποφάσισε να κάνει πλάκα στους φίλους της. Συγκεκριμένα, εξέδωσε μια ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε ότι αφενός ένας Αμερικανός επιχειρηματίας από το Χόλιγουντ προτίθεται να αγοράσει την ομάδα, χωρίς όμως να μαθευτεί το όνομά του μέχρι να… καταλάβει τι είναι οφσάιντ. Αφετέρου, ενημέρωσε ότι ο σύλλογος θα αποκτήσει νέο γήπεδο. Εκεί εμπλέκεται και η ΑΕΚ -χωρίς όμως να αναφέρονται κάπου οι «κιτρινόμαυροι» (ελέω της φάρσας)- αφού η φωτογραφία που συμπεριέλαβαν ήταν από το νέο «παλάτι» της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω στην τύχη μου, ότι ο σύλλογος μπορεί να είναι τόσο τυχερός σε μια δύσκολη εποχή. Κι αυτό γιατί βρήκε εύπορους ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ομάδα. Αλλά ο σύλλογος θα χρησιμοποιήσει τα λεφτά με τον σωστό τρόπο, όταν αυτά γίνουν διαθέσιμα», σχολίασε από την πλευρά του ο νυν ιδιοκτήτης της ομάδας

Ωστόσο, η πλάκα δεν σταμάτησε εκεί. Αρχικά, αφού σημειώθηκε στην ανακοίνωση ότι όλα τα παραπάνω ειπώθηκαν και από τον Γκάρι Λίνεκερ στην εκπομπή «Match of the Day», συνέχισαν τονίζοντας πως πρόθεση των νέων επενδυτών είναι η ένωση μερικών ομάδων από το βόρειο Χέρτφορντσαϊρ, ώστε να δημιουργηθεί μια υπερομάδα -με όνομα Μπάλσιτσιν Τάουν (προερχόμενο από την Μπάλντοκ Τάουν και τη Χίτσιν)- που θα φτάσει στην κορυφή της Αγγλίας, αλλά και η οποία θα παίξει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα, στην ανακοίνωση υποστηρίχθηκε -και κάπου εκεί μάλλον και ο τελευταίος… ευκολόπιστος θα πρέπει να την ψιλιάστηκε- ότι το δίδυμο της επίθεσης θα συνθέτουν οι παλαίμαχοι θρύλοι, Άλαν Σίρερ και Ίαν Ράιτ.

Πετυχημένο. Άντε, και του χρόνου!

Πηγή: sportfm.gr

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση