ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοναδική εξαίρεση

Η απάντηση του Ανδρέα Δημητρίου για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν

Να σχολιάσει τα μεταγραφικά σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες κλήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομονοιας, με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0.

Απάντησε λοιπόν ότι ο προγραμματισμός θα αρχίσει με το τέλος της σεζόν κι ότι μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Φαμπιάνο, για τον οποίο ήταν ξεκάθαρος με πρόσφατες δηλώσεις του ο Σταύρος Παπασταύρου.

Αναλυτικά:

 

«Βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα για θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας. Δεν θα μιλήσουμε ένα – ένα για τους ποδοσφαιριστές, αλλά επαναλαμβάνουμε: Δεν έχουμε μπει ακόμη σε αυτό το στάδιο του προγραμματισμού μας, δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Αυτές θα ληφθούν με το τέλος της σεζόν. Είμαστε στη διαδικασία αξιολόγησης όσο αφορά τον προγραμματισμό. Η μοναδική περίπτωση που είναι διαφορετική – και είναι κάτι για το οποίο μίλησε ο Πρόεδρος και επίσης όλοι καταλαβαίνουμε γιατί είναι διαφορετική – είναι ο Φαμπιάνο. Είναι επιθυμία και των δύο πλευρών η συνέχιση της συνεργασίας και φαίνεται πως είναι ζήτημα «όχι αν θα γίνει, αλλά πότε θα γίνει». Απ’ εκεί και πέρα, σε γενικό πλαίσιο, επαναλαμβάνω πως το θέμα του ρόστερ μας θα ανοίξει μετά το τέλος της σεζόν, τότε θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο και κατανοητό».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μίλησε με Δώνη

Μίλησε με Δώνη

«Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT