ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μήνυση κατά του Κριστιάνο, λόγω... NFT!

«Μπελάδες» με τη δικαιοσύνη για τον Πορτογάλο

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μηνυθεί για την προώθηση της Binance.

Τα NFT του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που συνδέονται με τη συγκεκριμένη εταιρία, φέρεται να προώθησαν επενδύσεις σε μη εγγεγραμμένους τίτλους στο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης.

Η κατάθεση της μήνυσης έγινε στις 27 Νοεμβρίου στο περιφερειακό δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών στη Φλόριντα, με τους ενάγοντες να κατηγορούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο πως «προώθησε, βοήθησε και/ή συμμετείχε ενεργά στην προσφορά και την πώληση μη εγγεγραμμένων τίτλων σε συντονισμό με την Binance».

Σημειώνεται πως η Binance ξεκίνησε πολυετή συνεργασία με τον Ρονάλντο στα μέσα του 2022, για να προωθήσει μια σειρά από τα δικά του μη ανταλλάξιμα NFT, με τουλάχιστον τρεις από τις συλλογές του αστέρα του ποδοσφαίρου να συνδέονται με την Binance.

Η καταγγελία ισχυρίζεται ότι οι χρήστες που εγγράφηκαν στα NFT του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν το Binance για άλλους σκοπούς, όπως να επενδύσουν σε μη εγγεγραμμένους τίτλους.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν βασικό μέρος της αυξανόμενης δημοτικότητας του Binance, λόγω της επιρροής και της απήχησής του, με 850 εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», αναφέρει η καταγγελία. Ισχυρίζονται ότι οι πωλήσεις του NFT ήταν «απίστευτα επιτυχημένες» στην προώθηση της ανταλλαγής, με 500% αύξηση στις αναζητήσεις για Binance την εβδομάδα μετά την αρχική πώληση.

www.bnsports.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

41 μέρες

41 μέρες

Σε λίγους μήνες δεν θα τον θυμάται κανείς
 |  HOT SPOT