ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΛ

Τον μεγάλο της χορηγό για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΑΕΛ, που ήρθε σε συμφωνία με τη Meridian bet. Μάλιστα όπως ανέφερε το μέλος του Δ.Σ. των γαλαζοκιτρίνων πρόκειται για τη μεγαλύτερα εμπορική συμφωνία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η σχετική αναφορά:

«Είναι μεγάλη χαρά μας που παρουσιάζουμε σήμερα τον μέγα χορηγό για το 2024-2025. Η συνεργασία με την Meridian bet είναι μέχρι και σήμερα η μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία που έχει πετύχει το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείου μας. σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για την ΑΕΛ και μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον.

Η Meridian bet και ΑΕΛ μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα για το μέλλον. Είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουμε πολλά μαζί στο μέλλον. Ευχαριστούμε την Meridian bet για την εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Η υποστήριξη σας είναι ανεκτίμητη και μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με αφοσίωση και πάθος για την επιστροφή της ΑΕΛ στα ψηλά του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Να καλέσω όλους τους φίλους της ΑΕΛ να στηρίξουν τον κύριο χορηγό μας την Meridian bet.

Ως διοίκηση και σε πλήρη συνεργασία με το έμμισθο προσωπικό εργαζόμαστε εδώ και καιρό για να εξασφαλίσουμε αυτές τις πολύτιμες χορηγίες για να ενισχύσουμε την ομάδα μας. Θα είμαστε πολύ σύντομα σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερες στρατηγικές συνεργασίες. Εύχομαι στην Meridian bet και στην ΑΕΛ μας μια λαμπρή και πετυχημένη πορεία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση