ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με τσιπάκι στο στήθος ο Τζόκοβιτς (vid)

Τι του προσφέρει το νέο δημιούργημα της νανοτεχνολογίας

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ στο παιχνίδι του με τον Φούτσοβιτς έβγαλε την μπλούζα για να βάλει μια άλλη. Αυτή ήταν η στιγμή που αποκάλυψε ένα νέο «δημιούργημα» της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Το… κάτι σαν κέρμα, τσιπάκι, το οποίο είχε κολλημένο στο στήθος του με μια ταινία έχει γίνει θέμα συζήτησης με πολλούς να αναρωτιούνται τι είναι. Όχι, ο Τζόκοβιτς δεν έγινε… Ironman, αλλά το τσιπάκι αυτό, είναι το Taopatch.

Πρόκειται για μια συσκευή νανοτεχνολογίας, το οποίο λέγεται ότι βελτιώνει τον συντονισμό και την αρμονία στις κινήσεις αυτού που το φορά. Το Taopatch συγκεντρώνει το φως του ήλιου και τη θερμότητα από αυτό για να… παρέχει τα παραπάνω στο σώμα του χρήστη του, με την διάρκεια ζωής του καθενός «κέρματος» να φτάνει 720 ώρες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο πρώτος αθλητής μεγάλης εμβέλειας που το χρησιμοποιεί και σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι αισθάνεται την βελτίωση.

Η… ανακάλυψη του Taopatch έχει φέρει και αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες του twitter να αναρωτιούνται εάν αυτό εντάσσεται στο αθλητικό πλαίσιο ηθικής, και εάν είναι ή όχι… είδος ντοπινγκ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση