ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Κλίμα υπέρ «Πούρσα»

Μερίδα κόσμου τον θεωρεί ιδανικό

Εξελίξεις αναμένονται στο ΑΠΟΕΛ, μετά τη νέα ήττα από την Πάφο και δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, όπως σας ενημερώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ. (δες εδώ)

Ήδη, αρκετός κόσμος των «γαλαζοκίτρινων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητά από την διοίκηση να απομακρύνει τον Ελλαδίτη τεχνικό, καθώς θεωρούν ότι απέτυχε στο έργο του.

Από αυτή την κριτική δεν ξεφεύγει η διοίκηση, τις οποίες επιρρίπτουν τεράστιες ευθύνες για αυτή την κατάσταση.

Ταυτόχρονα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει και κλίμα υπέρ του Σάββα Πουρσαϊτίδη, με αρκετό κόσμο να τον θεωρεί ιδανικό για να αναλάβει αυτή την στιγμή την ομάδα.

Πάντως, το όνομα του Ελλαδίτη τεχνικό ψιθυρίζεται από τις πρώτες αποτυχίες του Μαρίνου Ουζουνίδη. Είναι ένας άνθρωπος που σύνδεσε το όνομα του με τις πρώτες επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη.

Συνεπώς, ξέρει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στον «Αρχάγγελο», αλλά και την ομάδα. Το δείγμα που έχουμε σαν προπονητής ήταν θετικότατο, καθώς έκανε τη Νέα Σαλαμίνα να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ και των «ερυθρολεύκων», αλλά έδειξε ότι μπορεί να σταθεί σε ψηλό επίπεδο και σαν προπονητής.

Αυτή την στιγμή είναι διαθέσιμος και μένει να δούμε, εάν γίνει πράξη η επιθυμία μερίδας κόσμου του ΑΠΟΕΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση