ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρέλη, εσύ σούπερ σταρ

Το φινάλε του πρώτου γύρου βρήκε τον Νίκο Καρέλη πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και μεγάλο πρωταγωνιστή του Παναιτωλικού.

Φινάλε πρώτου γύρου λοιπόν και ο Παναιτωλικός έχει αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας από την ουρά, κάτι που του επέτρεψε να μπει στη διακοπή με καλή ψυχολογία και κυρίως ηρεμία.

MPV του δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρέλη που συγκαταλέγεται μάλιστα και στους μεγάλους πρωταγωνιστές όλης της κατηγορίας, αφού μεταξύ άλλων ηγείται του πίνακα των σκόρερ της Super League.

Ο 30χρονος επιθετικός είναι η επιτομή αυτό που λέμε στην μπάλα ότι «ο ποδοσφαιριστής χρειάζεται χρόνο και εμπιστοσύνη ώστε να δείξει τον πραγματικό του εαυτό», αφού οι πρώτοι του μήνες στο Αγρίνιο μετά τον επαναπατρισμό του ήταν δύσκολοι καθώς προέρχονταν από τραυματισμούς. Δεν είναι τυχαίο πως από το καλοκαίρι του 2018 ως τον Γενάρη του 2021 (σε 2,5 χρόνια δηλαδή) οπότε και αποκτήθηκε από τα «καναρίνια» είχε παίξει μόνο σε 25 επίσημα ματς, όμως ο ταλέντο και η ποιότητά του είναι αδιαπραγμάτευτη. Τι έκανε λοιπόν; Δούλεψε σκληρά, οι «κυανοκίτρινοι» τον περίμεναν ώστε να επιστρέψει στο 100% και ιδού τα αποτελέσματα.

Νίκο Καρέλη λοιπόν, εσύ σούπερ σταρ.

Οι αριθμοί του στη σεζόν

Αγώνες: 11

Λεπτά: 857'

Τελικές: 19

Γκολ: 9

Εννέα γκολ, όλα κρίσιμα!

 

Πηγή: gazetta.gr

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση