ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Η πρόβλεψη της Σούζι για τον Μέσι (pic)

Ο Μέσι είναι μέσα στους υποψηφίους για τη Χρυσή Μπάλα και η Βραζιλιάνα Σούζι Κορτέζ, μοντέλο στο επάγγελμα, έδειξε την προτίμηση της.

Εμπνευσμένη από τη θεά Νίκη, καλύφθηκε με χρυσό, περιμένοντας να γιορτάσει με αυτό τον τρόπο τη νίκη του Μέσι τόσο στην ψηφοφορία της Χρυσής Μπάλας, όσο και σε σε αυτή του καλύτερου παίκτη της FIFA.

«Η έμπνευσή μου για το χρυσό χρώμα ήταν η Ελληνίδα θεά της νίκης και των αθλημάτων, Νίκη, για να γιορτάσω τη Χρυσή Μπάλα αλλά και το Βραβείο του καλύτερου παίκτη της FIFA που θα κατακτήσει ο Λιονέλ Μέσι», έγραψε κάτω από μία φωτογραφία της η Βραζιλιάνα.

Η Κορτέζ, που έχει δηλώσει επανειλλημένα φαν του Μέσι, είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα από το 2015 και μετά, αφού τότε κέρδισε τον διαγωνισμό καλύτερων οπισθίων της Βραζιλίας.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Εδώ υπάρχει beef

Εδώ υπάρχει beef

Η γυναίκα του Μέσι έριξε... μπλόκο παντού σε θαυμάστρια του Αργεντινού
 |  HOT SPOT
Fake news

Fake news

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους
 |  HOT SPOT
Πούλησε τρέλα

Πούλησε τρέλα

Θεωρεί πως η Μπενφίκα νίκησε στην έδρα της Μπράγκα, παρότι το αποτέλεσμα ήταν 2-2
 |  HOT SPOT