ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πονηριά του Κίκη

Αυτό που εκνεύρισε την Ομόνοια

Η Ομόνοια με ανακοίνωση της απαντά ξανά στον Εθνικό (ΕΔΩ), δηλώνοντας ότι η «θρασύτατη πονηριά» του Κίκη Φιλίππου εξόργισε τους πράσινους.

Μάλιστα αναφέρουν ότι στις δηλώσεις του στη Cytavision ο Πρόεδρος του Εθνικού δήλωσε ότι η μεταγραφή ίσως να ολοκληρωνόταν και την Δυτέρα, ωστόσο το πρωί της ίδιας μέρας τους ενημέρωσε ότι η μεταγραφή... ναυάγησε.

Το σχετικό απόσπασμα:

«Στο τέλος της ημέρας, με ό,τι και εάν προηγήθηκε, αυτό που πραγματικά μετρά είναι πως η τελική πρόταση που υποβάλαμε στον Εθνικό ήταν απολύτως σύμφωνη με τις τελευταίες του απαιτήσεις, όπως αυτές διατυπώθηκαν δημόσια από τον Πρόεδρό του στην τηλεοπτική του παράσταση στη Cytavision. Μάλιστα – και αυτό είναι το πιο εξοργιστικό – την πρότασή μας την υποβάλαμε γραπτώς την περασμένη Δευτέρα το πρωί, δηλαδή εντός του χρονικού πλαισίου που ο ίδιος ο Κίκης Φιλίππου δημόσια δεσμεύτηκε λίγες ώρες προηγουμένως, στις αφηγήσεις του στη Cytavision, πως «θα κρατούσε ανοιχτή την πόρτα για υλοποίηση της μετεγγραφής μέχρι τη Δευτέρα». Ωστόσο, επιδεικνύοντας θρασύτατη πονηριά ο κ. Φιλίππου, προκειμένου να εκμηδενίσει την όποια πιθανότητα υλοποίησης της μεταγραφής και για να προλάβει την υποβολή της τελικής επίσημης πρότασής μας, έσπευσε πρωί πρωί της Δευτέρας – επαναλαμβάνουμε, ημέρα κατά την οποία δημόσια δήλωσε πως εάν υποβάλλαμε πρόταση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του, όπως και έγινε, θα την αποδεχόταν – να ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του για το ναυάγιο της μετεγγραφής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση