ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ΚΟΠ στην ώρα της

Τι αναφέρει η Επιτροπή Δεοντολογίας

Ανακοίνωση από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού για τα πορίσματα σε Σκοοβολή, Τζούντο και «κόκκινους φακέλους», ενώ όπως σημειώνεται αποφασίστηκε να διοριστούν δύο ερευνώντες λειτουργοί για να εξεταστούν καταγγελίες εναντίον των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. 

Όσον αφορά τους  «κόκκινους φακέλους» αναφέρεται ότι όλοι οι κόκκινοι φάκελοι είχαν παραδοθεί άμεσα κατά τον ουσιώδη χρόνο από την ΚΟΠ στις αστυνομικές αρχές.

Αναλυτικά: "Το πόρισμα των Ερευνώντων λειτουργών ημερομηνίας 21/11/13 υιοθετήθηκε από την Επιτροπή στην ολότητά του. Από το πόρισμα προκύπτει πιθανή χειραγώγηση Αθλητικών γεγονότων νόμου του 2017 αναφορικά με την υποχρέωση αναφοράς και/ή παροχής πληροφοριών στην Επιτροπή. Ωστόσο, διευκρινίζει ότι όλοι οι κόκκινοι φάκελοι είχαν παραδοθεί άμεσα κατά τον ουσιώδη χρόνο από την ΚΟΠ στις αστυνομικές αρχές. Η επιτροπή μελετώντας την μαρτυρία που της έχει παραδοθεί ως μέρος του πορίσματος, διαπίστωσε ότι ενδεχομένως να προκύπτει και παράβαση του καθήκοντος εχεμύθειας, θέμα το οποίο θα παραπεμφθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για εξέταση".

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση