ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η γυναίκα μου με απάτησε με τον Γκιγκς και άλλους εννέα παίκτες!»

Ο αδερφός του Ράιαν Γκιγκς μίλησε για την πρώην σύζυγό του, αναφέροντας πως τον απάτησε όχι μόνο με τον παλαίμαχο άσο, αλλά με άλλους εννέα ποδοσφαιριστές!

Επί οκτώ χρόνια, όπως είχε αποκαλυφθεί η γυναίκα του Ρόντρι Γκιγκς είχε παράνομο δεσμό με τον Ράιαν.

Το παντρεμένο ζευγάρι έκανε μια προσπάθεια να σώσει τη σχέση του για χάρη των παιδιών, αλλά τελικά χώρισαν επισήμως το 2013.

Σύμφωνα με τον 44χρονο Ρόντρι, ο αδελφός του δεν ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που μοιράστηκε το κρεβάτι της γυναίκας του!

Όπως ανέφερε τον απάτησε συνολικά με δέκα ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους ήταν μάλιστα και ένα παντρεμένος άνδρας, που παίζει αυτήν την εποχή σε ομάδα της Πρεμιέρ Λιγκ. «Καθένας γ@@ει τον άλλον. Μπορεί να στη φέρει ο κολλητός σου» είπε ο Ρόντρι Γκιγκς, ο οποίος μίλησε και για την... προδοσία από τον ίδιο τον αδερφό του, ο οποίος δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη.

«Ο Ράιαν κανονικά θα άξιζε όλες τις τιμές εξαιτίας της καριέρας του. Ωστόσο, αυτή η πράξη κατέστρεψε την κληρονομιά του. Μου πήρε σχεδόν πέντε χρόνια να το ξεπεράσω. Μιλάω για αυτό, κυρίως για να ενοχλήσω κόσμο, κι έτσι το θέμα επανέρχεται. Είχαν οκτώ χρόνια να σκεφτούν τις επιπτώσεις».

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
HOTSPOT  |  Viral

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Respect στον Μέσι

Respect στον Μέσι

Δώρισε τρεις φανέλες του σε μία κινέζικη φαρμακευτική εταιρία
 |  HOT SPOT