
Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό αποτέλεσε θέμα συζήτησης στο Προεδρικό Μέγαρο ανάμεσα στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη, αμφότεροι... μπασκετικοί.
Στο Προεδρικό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός βρέθηκε κοντά στους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και ρώτησε προς το μέρος του «τι γίνεται;», για να λάβει αμέσως την απάντηση από τον Παύλο Χρηστίδη: «Με Σλούκα αμέσως καλύτερα...», δείχνοντας την ικανοποίηση του για την μεταγραφή του Έλληνα άσου στον Ολυμπιακού.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αξιοποίησε την... ασίστ από τον Παύλο Παυλίδη λέγοντα χαρακτηριστικά: «Άντε να δούμε λίγο μπασκετάκι», με τον Πρωθυπουργό να είναι γνωστός... μπασκετικός ο οποίος πάντα μόλις βρίσκει χρόνο ρίχνει τα... σουτ του.
Πηγή: sdna.gr