ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φορτώστε ανακοινώσεις!

Όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί ο «χαρτοπόλεμος»

Πολύ έντονος είναι ο απόηχος του χθεσινού ντέρμπι που έγινε στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν τον χορό των ανακοινώσεων το πρωί της Τρίτης, κάνοντας αναφορά στην προσέγγιση των ΜΜΕ για τα διαιτητικά λάθη, στην κάρτα φιλάθλου και στο επεισόδιο που έγινε στα δημοσιογραφικά θεωρεία.

Μετά από μερικές ώρες ήρθε και η ανακοίνωση από πλευράς Ομόνοιας, με τους «πράσινους» να κατηγορούν τον ΑΠΟΕΛ για προσπάθεια χειραγώγησης του κοινού και των ΜΜΕ. Παράλληλα, η ομάδα της Λευκωσίας κάλεσε τους «γαλαζοκιτρίνους» σε συζήτηση του αιτήματος του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών.

Όλοι περιμέναμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα απαντήσει άμεσα στους «πράσινους» ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε προς έκπληξη μας. Μέχρι την ώρα που γράφαμε αυτό το κείμενο, δεν είχαν βγάλει κάποια ανακοίνωση-απάντηση οι πρωταθλητές.

Πάντως εκτιμούμε ότι ο «πόλεμος» με τις ανακοινώσεις δεν έχει τελειώσει. Είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί και την Τετάρτη και δεν αποκλείουμε να μπουν δυναμικά στο χορό κι άλλες ομάδες, όπως για παράδειγμα ο Απόλλωνας, η πρόταση του οποίου αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομόνοιας.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν και πώς θα αντιδράσουν και οι υπόλοιπες ομάδες, καθώς στις σημερινές ανακοινώσεις των «αιωνίων» δεν θίχτηκε μόνο το θέμα της διαιτησίας αλλά και η κάρτα φιλάθλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X