ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φανέλες από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ κατασκεύασε αγγλική ομάδα!

Την ώρα που ο πλανήτης «φωνάζει» οτι χρειάζεται την οικολογική συνείδηση όλων μας, μια ομάδα ποδοσφαίρου το κάνει πράξη.

Συγκεκριμένα μια ομάδα ποδοσφαίρου από την Αγγλία, κατασκεύασε τις νέες της φανέλες από ανακυκλωμένους κόκκους καφέ και αφήνει στην άκρη όσες μέχρι πρότινος φτιάχνονταν από πλαστικό!

Μια πρωτοβουλία που αν μην τι άλλο δείχνει την αυξημένη οικολογική συνείδηση που οι διοικούντες της διακατέχονται.

Στόχος της ομάδα από την Αγγλία είναι να ευαισθητοποιήσει τον χώρο του αθλητισμού αλλά και το κοινό ώστε να στραφούν στη βιώσιμη ένδυση με υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Τρία φλιτζάνια καφέ και πέντε ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού. Συνθέτουν; Μια ολοκαίνουργια, 100% ανακυκλώσιμη αθλητική φανέλα. Αυτή δηλαδή που θα φορούν πλέον οι παίκτες της Φόρεστ Γκριν από το ερχόμενο Σάββατο, στην 4η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Με την πρωτοβουλία αυτή, ο ιδιοκτήτης της ομάδας στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του συνόλου του ποδοσφαιρικού κόσμου ως προς το περιβάλλον. Από τους συλλόγους και τους παίκτες, μέχρι και τους φιλάθλους. Μιας και η Φόρεστ Γκριν τους προσφέρει σε κάθε αγώνα της αποκλειστικά vegan φαγητό.

Η νέα, φτιαγμένη από κόκκους καφέ, εμφάνιση της ομάδας, θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από την επόμενη σεζόν, ενώ έρχεται να αντικαταστήσει αυτή που φορούσαν οι παίκτες μέχρι πρότινος, η οποία ήταν φτιαγμένη από μπαμπού.

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Respect στον Μέσι

Respect στον Μέσι

Δώρισε τρεις φανέλες του σε μία κινέζικη φαρμακευτική εταιρία
 |  HOT SPOT