ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έπαθε Τιμούρ… ο Σοφρώνης

Όπως και ο Γεωργιανός χθες, έτσι και ο Σοφρώνης σήμερα προστατεύει την ομάδα από τον ιό της απειθαρχίας

24sports team

info@24sports.com.cy

Χθες λίγο πολύ ταρακουνήθηκε ο περισσότερος κόσμος και δη της Ανόρθωσης ακούγοντας της είδησης περί «κοψίματος» των Λόρια και Κατσαράβα. Απόφαση που πάρθηκε από τον Τιμούρ ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να τη συζητήσει με το πέρας του αγώνα στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα σε όλους ότι δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του ως προς την πειθαρχία της ομάδας, δεν πα να ναι και συγχωριανοί του.

Και μάλιστα το ρίσκο που πήρε λαμβάνοντας την απόφαση ήταν αρκετά μεγάλο νοουμένου ότι δεν δίστασε ν’ αλλάξει τον βασικό του πορτιέρο, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά φέτος τον αναπληρωματικό του… και σε ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Αρένα.

Ένα 24ωρο μετά, ήρθε η σειρά του Σοφρώνη να ακολουθήσει τον κοινό δρόμο περί της διατήρησης των πειθαρχικών κανόνων εντός της ομάδας. Λίγο πριν το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα έγινε γνωστό ότι ο Λεμεσιανός κόουτς άφησε εκτός ομάδας τους Καρ και Μπιντά, στέλνοντας έτσι και αυτός μήνυμα σε όλους ότι ουδείς υπεράνω της πειθαρχίας.

Είναι αλήθεια όμως ότι οι δύο παίκτες δεν θεωρούνται έτσι και αλλιώς βασικοί ωστόσο οι πολλές απουσίες που έχει για σήμερα θα μπορούσαν να δώσουν κάποιες λύσεις.

Φαίνεται πάντως ότι η τεχνοτροπία του αποκλεισμού των παικτών ολοένα και κερδίσει έδαφος ανάμεσα στους προπονητές αφού και παλαιότερα ο Τόμας Ντολ έπραξε λίγο πολύ το ίδιο τόσο με τον Τάμαρι όσο και με τον Βιντιγκάλ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X