ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Είμαι ο Experienced One»!

«Experienced One» θα πρέπει να θεωρείται ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος, αλλάζοντας παράλληλα το γνωστό σε όλους παρατσούκλι του «Special One».

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, μίλησε στην «Tencent Sports» για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από την προπονητική του καριέρα τονίζοντας πως πλέον αυτοχαρακτηρίζεται «The Experienced One​».

Αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο το «Special One», το οποίο το συνόδευε έως τώρα από το 2004, όταν έφτασε στο Λονδίνο για πρώτη φορά, ερχόμενος από την Πόρτο.

«"The Experienced One". Είμαι πολύ έμπειρος πλέον. Βασικά, ό,τι μου συμβαίνει στο ποδόσφαιρο τώρα, είναι ένα deja vu, είναι κάτι που μου έχει ξανασυμβεί. Υπάρχουν δουλειές που πρέπει να είσαι σε μια ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, όπως η δουλειά του ποδοσφαιριστή. Ένας 40χρονος δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με έναν που είναι 20 ή 30 χρονών, εκτός αν είσαι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Στην προπονητική χρειάζεσαι απλά το μυαλό σου. Ένα μείγμα εμπειριών και γνώσεων μπορεί μόνο να σε κάνει καλύτερο».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση