ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έγινε... αγρογλυφικό σε χωράφι ο Μέσι! (pics)

Η μορφή του 35χρονου εμφανίστηκε σε ένα χωράφι με καλαμπόκια στην Αργεντινή

Όχι, δεν πρόκειται για... παρέμβαση εξωγήινων δυνάμεων, αλλά απλώς για θαυμασμό που φτάνει στα όρια της τρέλας για τον Λιονέλ Μέσι. Η μορφή του νέου εθνικού ήρωα της Αργεντινής, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, κοσμεί ένα χωράφι με καλαμπόκια στην πατρίδα του, σε ένα σπάνιο αγρογλυφικό.

Το χωράφι στο Λος Κόνδορες στην κεντρική επαρχία της Κόρδοβα σπάρθηκε χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο που υπολόγιζε πού θα έπρεπε να φυτευτούν οι σπόροι, έτσι ώστε όταν το καλαμπόκι μεγάλωνε να δημιουργήσει μια τεράστια οπτική εικόνα του προσώπου του «Λέο».

«Για μένα ο Μέσι είναι ασυναγώνιστος», είπε ο Μαξιμιλιάνο Σπινάτσε, ο αγρότης που είχε αυτή την έμπνευση. «Τώρα είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές, χαίρομαι που αυτό μπορεί να εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο», τόνισε.

Η Αργεντινή είναι τρίτος μεγαλύτερος παγκόσμιος εξαγωγέας καλαμποκιού και φυσικά η γεωργία είναι η κύρια κινητήρια δύναμη των εξαγωγών της. Ο Κάρλος Φαριτσέλι, ένας γεωργός μηχανικός, σχεδίασε την κωδικοποίηση για τις μηχανές που σπέρνουν τους σπόρους «επιτρέποντάς» τους να φυτέψουν με ακριβές σχέδιο για να δημιουργήσουν την τελική εικόνα. Σημείωσε μάλιστα ότι ο κωδικός είναι διαθέσιμος για όποιον αγρότη τολμούσε να το επιχειρήσει αυτό το είδος αγροτικής τέχνης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Ειδική αναφορά σε Χάμπο

Ειδική αναφορά σε Χάμπο

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν στον πάγκο όταν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και πλέον μετρά 100 συμεμτοχές
 |  HOT SPOT