ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύσκολες μέρες για τον Ρόκα

Εύκολο δεν είναι ποτέ. Ακόμη και στις καλές μέρες. Και αυτές, για έναν τεχνικό διευθυντή είναι οι μέρες του παζαριού. Τότε, κανείς δεν ρισκάρει, όσα παράπονα και αν έχει, όσα προβλήματα και αν υπάρχουν να διώξει έναν τεχνικό διευθυντή.

Τα επικίνδυνα πλέον από χτες ξεκίνησαν. Και για διάφορους λόγους, κανείς από τους τεχνικούς διευθυντές των big-4 δεν είναι στα μέλια με τον διοικητικό μηχανισμό της ομάδας του.

Ο Μοντεστό όσο ο Εμβιλά δεν στρώνει και τα πράγματα στο Νότιγχαμ δεν ισιώνουν τόσο περισσότερο «επιβαρύνεται».

Ο Ρέμπε θέματα με την ιδιοκτησία δεν έχει. Με τα πέριξ της όμως αρκετά. Δεν τίθεται αμφισβήτηση για τη θέση του, αλλά μέλι γάλα τα πράγματα δεν είναι. Και σε μια μάχη, όπως αυτή που φαίνεται πως έρχεται, οι απώλειες είναι άγνωστες. Και εκατέρωθεν. Κοινώς, δεν ξέρεις ποιον θα πάρουν τα σκάγια.

Ο Ίβιτς δουλίτσα στο παζάρι έκανε. Και γι’ αυτό, ελέγχεται. Ζόρικο για να γίνει αντιληπτό, το ξέρω, αλλά αφενός έτσι είναι και αφετέρου μέχρι εδώ μπορώ να το πάω.

Όσο για τον Ρόκα, τι να πω εγώ; Το στάτους του δεν είναι όπως αυτό που άπαντες εκτιμά και προεξοφλεί, αλλά με τον Αλαφούζο είναι να μην γυρίσει η κλεψύδρα. Και η δική του, γύρισε.

Πηγή: sportime.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση