ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Βανδή για Ροντινέι

Μίλησε για το ντουέτο που έκανε με τον παίκτη του Ολυμπιακού

Ο Ροντινέι στην φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 48ου πρωτάθληματος στην ιστορία του, έκλεψε την παράσταση με ένα ντουέτο που έκανε με την Δέσποινα Βανδή με το αγαπημένο του τραγούδι «Πανσέληνος».

Η 55χρονη τραγουδίστρια σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στο σκηνικό αυτό, στο αερόδρομιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που επέστρεφε από τις διακοπές του Πάσχα από την Κρήτη.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή:
«Νομίζω ότι έτσι έπρεπε να κλείσει αυτή η σεζόν που κάναμε με τον Αντώνη. Ο Ροντινέι έπρεπε να είναι εκεί».

Όσο για το αν περίμενε ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο είπε: «Δεν το περίμενα, αλλά αυτό με την «Πανσέληνο»… ούτε να τον είχαμε πληρώσει τον Ροντινέι να κάνει τέτοια διαφήμιση. Ήταν πολύ γλυκός και αληθινός και χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους να ευχαριστιούνται τη ζωή με όποιον τρόπο».

«Από έναν οποιονδήποτε Βραζιλιάνο δεν θα το περίμενα, αλλά από τον Ροντινέι δεν εξεπλάγην. Ήταν πάρα πολύ ωραία στιγμή με τον Ροντινέι και το χάρηκα, στη σωστή στιγμή της επιτυχίας τους και με το αγαπημένο του τραγούδι».

TO10.GR

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Αλήθεια - ΑΕΚ

Αλήθεια - ΑΕΚ

Η εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη, μπορούσε σαφώς να είναι καλύτερη
 |  HOT SPOT
Ανακοίνωση - Ελ Μαέστρο

Ανακοίνωση - Ελ Μαέστρο

Θεωρείται δεδομένη η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης, με τον Ελ Μαέστρο να βλέπει την έξοδο
 |  HOT SPOT
Μάρκο Σίλβα - Ομόνοια

Μάρκο Σίλβα - Ομόνοια

Ο Ρενάτο Μαργκάσα μίλησε στο 24sports με αφορμή το Ομόνοια - Μπενφίκα που έρχεται την ερχόμενη Πέμπτη (22/10)
 |  HOT SPOT
4 και ο Μπεργκ

4 και ο Μπεργκ

Ο 41χρονος Πορτογάλος έκανε ειδική αναφορά σε τέσσερεις ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» και βεβαίως στον Χένινγκ Μπεργκ
 |  HOT SPOT
Προσοχή - Ομόνοια

Προσοχή - Ομόνοια

Ο Πορτογάλος που γνωρίζει πολύ καλά τους «αετούς» της Λισαβόνας, εκθείασε την επίθεση της ομάδας του Μάρκο Σίλβα
 |  HOT SPOT