ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: Είναι μακριά, μα όχι ξεχασμένος

Ολοκληρώνει και όλα είναι ανοικτά

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Οι υποχρεώσεις του Άντον Μάγκλιτσα στην Κίνα πλησιάζουν στο τέλος τους, καθώς το πρωτάθλημα (β’ κατηγορία) βρίσκεται τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του.

Η ομάδα του Κροάτη επιθετικού, δίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς, έχοντας όμως συγκάτοικο στην κορυφή.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 2 Νοεμβρίου και μετά θα υπάρχει διακοπή μέχρι τα τέλη Μαρτίου όπου αρχίζει η νέα σεζόν. Ο Μάγκλιτσα έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την ομάδα του, αλλά δεν θα αποκλείαμε το γεγονός να υπάρχει πιθανότητα επιστροφής ή ακόμα για μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Και εξηγούμαστε. Αν η ομάδα του Μάγκλιτσα πάρει το πρωτάθλημα, ή ακόμα τερματίσει στην δεύτερη θέση και εξασφαλίσει την άνοδο, τότε η πιθανότητα να μην βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της Κινέζικης ομάδας είναι πιθανή.

Διότι, στην Κίνα οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να έχουν μόνο τρεις ξένους στο ρόστερ τους και ίσως η Κινέζικη ομάδα να ψάξει για κάτι καλύτερο, διότι οι απαιτήσεις θα είναι πολύ πιο μεγάλες, παρόλο που ο «Μάγκλα» έχει πετύχει 15 γκολ, σε 18 εμφανίσεις.

Άσε, που θέλουν να αλλάζουν συνεχώς ξένους και για εμπορικούς σκοπούς. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποδεσμεύσουν τον Κροάτη, αλλά θα ψάξουν να τον δώσουν κάπου δανεικό, εάν και εφόσον παρθεί μία τέτοια απόφαση.

Να διευκρινίσουμε ξανά ότι αυτά δεν είναι δεδομένα, απλά εκτιμήσεις κάνουμε, με βάση αυτά που ισχύουν και συμβαίνουν στην Κίνα, από τις πληροφορίες που μαζέψαμε. Συνεπώς, αν συμβούν αυτά που εκτιμούν, μπορεί να ανοίξει ξανά το κεφάλαιο για επιστροφή του «Μάγκλα» στον Απόλλωνα.

Διότι, εάν δεν έρθει δανεικός από την Κινέζικη ομάδα, ο Απόλλωνας δεν μπορεί να καλύψει αυτή την στιγμή το συμβόλαιο του (700 000 ευρώ περίπου τον χρόνο). Άλλα, ούτε και άλλη Κυπριακή ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X