ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απέρριψαν Λεβαντόφσκι για Μικέλ

Απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο συνάδελφος Αντώνης Καρπετόπουλος

Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, καθώς η πορεία του στα γήπεδα μιλά από μόνη της. Ο Πολωνός επιθετικός, είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και το απέδειξε πολλές φορές.

Ακούστε λοιπόν μία ιστορία, που αποκάλυψε ο Ελλαδίτης συνάδελφος, Αντώνης Καρπετόπουλος. Ο Λεβαντόφσκι προτάθηκε στην Λέγκια, αλλά ο τότε τεχνικός διευθυντής της Πολωνικής ομάδας δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα για τον επιθετικό της Μπάγερν, γιατί έκλεισε τον Μικέλ Αρουαμπαρένα.

Ναι, τον επιθετικό που πέρασε από τα γήπεδα μας και φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ. Διαβάστε την ιστορία:

Κυκλοφορούν ωραίες ιστορίες για τον Λεβαντόφσκι. Λέγεται ότι κάποτε τον πρότεινε ο Γιάτσεκ Γκμοχ στον Παναθηναϊκό, όταν ακόμα ήταν 18 χρονών και αγωνιζόταν στην Πολωνία, αλλά ο Κώστας Αντωνίου δίστασε να δώσει 4 εκατ. ευρώ για ένα άγνωστο ψιλόλιγνο πιτσιρικά και προτίμησε το Ρουκάβινα – δεν ξέρω αν η ιστορία είναι αληθινή, αλλά μου αρέσει.

Στην Πολωνία ήταν θέμα συζήτησης από μικρός, όχι πάντα για καλό. Όταν τον πρότειναν κάποτε στη Λέγκια η ομάδα της Βαρσοβίας τον απέρριψε κι ο τότε τεχνικός διευθυντής της χρεώνεται με την ιστορική φράση «μη μου μιλάτε για αυτό το παιδί, όταν έχουμε κλείσει τον Μίκελ Αρουαμπαρένα από την Τενερίφη».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Έβαλαν το λιθαράκι τους

Έβαλαν το λιθαράκι τους

Έχουν συμβάλει σημαντικά στη διαμόρφωση των θέσεων των διοικήσεων του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΛ
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: This is Σόφο!

ΑΕΛ: This is Σόφο!

Ο πιο απρόβλεπτος παράγοντας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα της Κύπρου
Εφραίμ Γεωργίου
 |  ΑΕΛ
Ακόμα και έτσι ήταν ΑΕΛ

Ακόμα και έτσι ήταν ΑΕΛ

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΛ εξακολουθεί να βγάζει μία… συγυρισμένη εικόνα μέσα στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ...
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΕΛ
X