ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απέρριψαν Λεβαντόφσκι για Μικέλ

Απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο συνάδελφος Αντώνης Καρπετόπουλος

Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόσφκι δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, καθώς η πορεία του στα γήπεδα μιλά από μόνη της. Ο Πολωνός επιθετικός, είναι παίκτης μεγάλης κλάσης και το απέδειξε πολλές φορές.

Ακούστε λοιπόν μία ιστορία, που αποκάλυψε ο Ελλαδίτης συνάδελφος, Αντώνης Καρπετόπουλος. Ο Λεβαντόφσκι προτάθηκε στην Λέγκια, αλλά ο τότε τεχνικός διευθυντής της Πολωνικής ομάδας δεν ήθελε να ακούσει κουβέντα για τον επιθετικό της Μπάγερν, γιατί έκλεισε τον Μικέλ Αρουαμπαρένα.

Ναι, τον επιθετικό που πέρασε από τα γήπεδα μας και φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ. Διαβάστε την ιστορία:

Κυκλοφορούν ωραίες ιστορίες για τον Λεβαντόφσκι. Λέγεται ότι κάποτε τον πρότεινε ο Γιάτσεκ Γκμοχ στον Παναθηναϊκό, όταν ακόμα ήταν 18 χρονών και αγωνιζόταν στην Πολωνία, αλλά ο Κώστας Αντωνίου δίστασε να δώσει 4 εκατ. ευρώ για ένα άγνωστο ψιλόλιγνο πιτσιρικά και προτίμησε το Ρουκάβινα – δεν ξέρω αν η ιστορία είναι αληθινή, αλλά μου αρέσει.

Στην Πολωνία ήταν θέμα συζήτησης από μικρός, όχι πάντα για καλό. Όταν τον πρότειναν κάποτε στη Λέγκια η ομάδα της Βαρσοβίας τον απέρριψε κι ο τότε τεχνικός διευθυντής της χρεώνεται με την ιστορική φράση «μη μου μιλάτε για αυτό το παιδί, όταν έχουμε κλείσει τον Μίκελ Αρουαμπαρένα από την Τενερίφη».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

ΑΕΛ: Κι όμως, δίνει κι αυξήσεις

Για μια εξάδα παικτών όχι μόνο δεν θα έχει «ψαλίδι», αλλά αντίθετα θα τους γίνει αύξηση στον μισθό τους
Δημήτρης Βρουλλίδης
 |  ΑΕΛ
ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

ΑΕΛ: Κλείνει του Μαΐντεβατς

Οι δυνατότητες του ποδοσφαιριστή είναι τέτοιες που μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα της επιθετικής γραμμής
24sports team
 |  ΑΕΛ
X