ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαράδεχτοι…

Κανένα δεν τιμά η συμπεριφορά των δύο παραγόντων

24sports team

info@24sports.com.cy

Ομολογουμένως αν εφαρμοζόταν η πρόνοια του νόμου περί της καταστολής της βίας στα γήπεδα αμφότεροι θα είχαν τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης αντιμετωπίζοντας μάλιστα σωρεία κατηγοριών. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού τα εποπτικά όργανα, αστυνομία και η ασφάλεια του Αντώνης Παπαδόπουλος, έκριναν ότι δεν τίθεται θέμα παρανομίας, βιαιοπραγίας, οχλαγωγίας, εξύβρισης και πάει λέγοντας. 

Ευγένιος Χαμπουλάς και Δημήτρη Γρηγόρη, δύο άτομα που διοικούν δύο μεγάλες ομάδες του νησιού, έριξαν το επίπεδο εκεί που δεν πάει πιο κάτω, προκαλώντας χείριστη εντύπωση στον κόσμο που απεχθάνεται τις φασαρίες, τις διαμάχες και τους καυγάδες στα γήπεδα, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα που καθόλου σχέση δεν έχει με τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Αμφότεροι τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα, για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα τους ή να σώσουν την δημόσια εικόνα τους ωστόσο το κακό έγινε ανεξαρτήτως της εξέλιξης που θα έχει η μεταξύ τους κόντρα.

Ούτε γνωρίζουμε, ούτε και μπορεί να έχει σημασία, πολύ περισσότερο δε, η δικαιοσύνη δεν απονέμεται μέσω των δημοσιογραφικών κειμένων ωστόσο και οι δυο παράγοντες θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και γιατί όχι να ζητήσουν συγγνώμη για την εικόνα που βγήκε στη κοινή γνώμη και καθόλου δεν τους τιμά.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X