ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντηση για Μπασιρού

Από τον Σταύρο Παπασταύρου

Η Ομόνοια δημοσίευσε τη μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη (εδώ) του προέδρου της ομάδας Σταύρου Παπασταύρου.

Ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα Μπασιρού.

Το σχετικό απόσπασμα:

Επειδή κυκλοφορούν πάρα πολλά στο διαδίκτυο, κυρίως στα σόσιαλ μίντια και τα πλείστα είναι φημολογίες. Αφού σας έχουμε απέναντι μας, με την περίπτωση του Μπασιρού τι συμβαίνει; Μένει εκτός ομάδας επειδή αν αγωνιστεί θα ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του;

«Όχι. Είναι τραυματισμένος. Τραυματίστηκε πριν λίγες εβδομάδες».

Πριν τραυματιστεί, αυτό λεγόταν ότι δεν τον χρησιμοποιούσαν οι προπονητές του για να μην ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιό του.

«Όχι, δεν υπάρχει. Δεν ισχύει. Δεν τον σταματούμε να παίξει. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του, γιατί ειδικά όταν κάποιος ποδοσφαιριστής που είναι σε μια ηλικία και φυσικά θέλουν όλοι θέλουν 2-3 χρόνια συμβόλαιο, εμείς τι κάνουμε για να για να σιγουρευτούμε ότι θα είναι καλά και μπορεί να παίξει και να είναι χωρίς τραυματισμούς, τους λέμε ότι αν παίξεις σε ένα ορισμένο ποσοστό και προσφέρεις στην ομάδα είναι αυτόματη ανανέωση για ακόμα ένα χρόνο. Και αυτό κάνουμε. Δεν είναι μόνο ο Μπασιρού. Έχουν και άλλοι παίκτες τέτοια option πάνω στα συμβόλαιά τους. Δεν λέμε του προπονητή να τον χρησιμοποιήσει ή να μην τον χρησιμοποιήσει. Είναι απόφαση του προπονητή».

Ποιο είναι αυτό το ποσοστό συμμετοχών στο περίπου αν θυμάστε; Γιατί ο Μπασιρού είναι ένας ποδοσφαιριστής που έτσι και αλλιώς αγωνιζόταν πριν τραυματιστεί, δεν έχασε και πολλά παιχνίδια. Ενδεχομένως να είναι και κοντά στην αυτόματη ανανέωση με λίγα λόγια.

«Δεν ξέρω ακριβώς πού είναι, αλλά νομίζω ότι είναι 60-70%. Συνήθως αυτό είναι που βάζουμε στα συμβόλαια».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μίλησε με Δώνη

Μίλησε με Δώνη

«Μιλώ συχνά με τον Γιώργο Δώνη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT