ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Εμπνέουν εμπιστοσύνη

Πλήρης αλληλοσυμπλήρωση και φανταστικό δέσιμο

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Για την φετινή Ανόρθωση γράφτηκαν πολλά. Μερικά από αυτά είναι ότι φέτος η ομάδα εμπνέει εμπιστοσύνη ή ότι η ομάδα έδεσε για τα καλά, καθώς επίσης και ότι το φετινό σύνολο ποδοσφαιριστών μπορεί για το κάτι παραπάνω. Και για να λέμε και την αλήθεια δεν γράφονται και άδικα. Τις περισσότερες από τις εμφανίσεις της χαίρεσαι να τις βλέπεις.

Αυτό το οποίο δεν έχω προσέξει να έχει γραφτεί και είναι άξιο αναφοράς, είναι το εκπληκτικό δέσιμο των κεντρικών αμυντικών της Κυρίας. Οι δυο υψηλόσωμοι αμυντικοί πραγματοποιούν ένα εκπληκτικό ξεκίνημα εμπνέοντας εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν της Κυρίας.

Ο Σίλντενφελντ διανύει την τρίτη του χρονιά στην ομάδα και είναι πλέον μια ηγετική παρουσία για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια. Από την άλλη ο συμπατριώτης του Μπράνκο Βργκοτς ήρθε φέτος στη ομάδα και όπως φαίνεται δεν άργησε καθόλου να προσαρμοστεί, πραγματοποιώντας και αυτός ενα πολύ καλό ξεκίνημα.

Απόδειξη αυτού του άψογου δεσίματος που υπάρχει μεταξύ των δυο Κροατών, είναι και το ότι η Ανόρθωση έχει δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα σε σύνολο οκτώ αγώνων. Ενώ την περσινή χρονιά σε σύνολο οκτώ αγώνων είχε δεχτεί 10 τέρματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X