ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Άνω κάτω τα πράγματα στο Αγροτικό

Άνω κάτω έχουν γίνει τα πράγματα στο αγροτικό ποδόσφαιρο. Στις 3 Σεπτεμβρίου η ΣΤΟΚ απέστειλε σε όλες τις ομοσπονδίες μέλη της τους νέους κανονισμούς για την χρονιά 2019-2020 και που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που κατά την 01/01/2019 είναι πάνω των 22 ετών και δεν ήταν εγγεγραμμένοι πριν τα 20 τους χρόνια στην ΚΟΠ ή την ΣΤΟΚ δεν έχουν δικαίωμα ν’ αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα. Δικαιούνται να αγωνίζονται σε κάθε σωματείο μόνο τέσσερις ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές άνω των 22 κατά τη 1/1/19 και πριν τα 20 τους χρόνια δεν ήταν εγγεγραμμένοι στην ΚΟΠ ή στη ΣΤΟΚ.

Αν δηλαδή ποδοσφαιριστής που συμπλήρωσε τα 22 πριν τη 1.1.19 και πριν το εικοστό έτος της ηλικίας του δεν ήταν εγγεγραμμένος στην ΚΟΠ η στην ΣΤΟΚ, του απαγορεύεται να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ομάδα.

Πολλά σωματεία αντιδρούν για τον κανονισμό αυτό καθώς διαθέτουν πολλούς περισσότερους ποδοσφαιριστές από τον αριθμό που προνοεί ο κανονισμός. Η κατακραυγή είναι μεγάλη ενώ την Πέμπτη έχει οριστεί συνεδρία του ΔΣ για το θέμα.

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η απόφαση του ΔΣ πάρθηκε στο πόδι χωρίς καμία έρευνα καμία έστω στοιχειώδη μελέτη και φυσικά χωρίς γνώση των δεδομένων.

 

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X