ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Αναβάθμιση… 59 εκατομμυρίων

Το θέμα της συντήρησης και αναβάθμισης των γηπέδων της Ανόρθωσης, της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας βρίσκεται εδώ και καιρό στην κυβερνητική ατζέντα καθώς τα γήπεδα πρέπει να καταστούν ασφαλή για τους αθλητές και τους φιλάθλους.

Το κόσμος όμως της συντήρησης μόνο αμελητέο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0 «Το κόστος είναι γύρω στα 59 εκατομμύρια και για τα τρία γήπεδα. Ζητήσαμε να γίνουν σε βάθος πέντε χρόνων όλες οι ανακαινίσεις και εργασίες των γηπέδων» (δες εδώ).

Οι υπολογισμοί θέλουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» να χρειάζεται περίπου 26 εκατομμύρια, το «Αμμόχωστος» 15 εκατομμύρια και άλλα 18 το γήπεδο του Εθνικού.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Εδώ υπάρχει beef

Εδώ υπάρχει beef

Η γυναίκα του Μέσι έριξε... μπλόκο παντού σε θαυμάστρια του Αργεντινού
 |  HOT SPOT
Fake news

Fake news

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους
 |  HOT SPOT
Πούλησε τρέλα

Πούλησε τρέλα

Θεωρεί πως η Μπενφίκα νίκησε στην έδρα της Μπράγκα, παρότι το αποτέλεσμα ήταν 2-2
 |  HOT SPOT