ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετάει πετάει ο Ουζόχο

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Εκπληκτικός ήταν ο Φρανσις Ουζόχο συο χθεσινό φιλικό μεταξύ της Νιγηρίας και της Ουκρανίας, που τέλειωσε ισόπαλο με σκορ 2-2.

Ο Αφρικανός βασικός κήπερ της Εθνικής Νιγηρίας, μιας χώρας με 180 εκατομμύρια κάτοικους έδειξε ξανά ότι βρίθει ποιότητας, εισπράττει ξανά κολακευτικά σχόλια για την αξία του από όλους. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να παρουσιάσει την αξία του παίζοντας μάλιστα σε Μουντιάλ. Όσο καιρό τον βλέπουμε στην Κύπρο απλώς διαπιστώνουμε την ποιότητα και αξία του που συνδυάζονται σε μεγάλο βαθμό με τα τέλεια για τερματοφύλακα σωματικά προσόντα. Η ποιότητα του ρ

Eκφράζεται με την καλή τοποθέτηση. την γρήγορη αντίδραση την εκπληκτική εκτίναξη και την καλή λαβή. Γενικώς είναι ένας τερματοφύλακας υψηλών προδιαγραφών. Υψηλότερων του δικού μας πρωταθλήματος. Αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές γνώσεις για να γίνει αντιληπτό. Τυχερή η Ομόνοια που έχει αυτόν τον ποδοσφαιριστή στις τάξεις της, τυχεροί και οι Κύπριοι φίλαθλοι που τον απολαμβάνουν. Μέχρι πότε; Αυτό δεν το ξέρουμε. Τέλος πάντων.

Όσο τον έχουμε ας απολαμβάνουμε τις πτήσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Προπό

Προπό

Μετά τις δηλώσεις Ουζουνίδη οποιαδήποτε πρόβλεψη θυμίζει τυχερά παιχνίδια
 |  ΑΠΟΕΛ
X