ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Εγγλέζου ή Σελίν;

Πονοκεφαλιάζει ο Τιμούρ για το αριστερό άκρο της άμυνας

Χρυσόστομος Σουρκούνης

csourkou@gmail.com

Ένα από τα διλήμματα που έχει ενώπιον του ο προπονητής της Κυρίας είναι ποιον θα επιλέξει για αριστερό οπισθοφύλακα στο επερχόμενο αγώνα με τον Εθνικό.

Ο Γεωργιανός τεχνικός στην συγκεκριμένη θέση εναλλάσσει τον Ουκρανό Σελίν με τον Εγγλέζου. Τα τελευταία δυο παιχνίδια την φανέλα βασικού πηρέ  ο Νικόλας Εγγλέζου, καθώς ο Σελίν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Πριν το τραυματισμό του, ο Σελίν μετρούσε τέσσερα παιχνίδια βασικός και φαινόταν ότι κέρδιζε την εμπιστοσύνη του Τιμούρ.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Εγγλέζου πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παιχνίδι συμβάλλοντας και αυτός στην επιβλητική νίκη της Κυρίας με 4-0. Ο Γεωργιανός τεχνικός,  τον εμπιστεύτηκε εκ νέου στην βασική ενδεκάδα και στο παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα, παρόλο που ο Σελίν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ήταν στην αποστολή.

Σε αντίθεση με τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, ο Εγγλέζου στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι δεν τα πήγε και πολύ καλά καθώς η ομάδα αντιμετώπισε αρκετά θέματα από την μεριά του.

Το δίλημμα το οποίο καλείτε να δώσει απάντηση ο Τιμουρ είναι Σελιν ή Εγγλέζου στο αριστερό άκρο της άμυνας; Αυτό μόνο ο ίδιος το γνωρίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X