ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Το νέο «στοίχημα» του Μιλόγεβιτς

Αν πετύχει και στις μεταγραφές, θα αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες υλοποίησης του στόχου για τον 29ον τίτλο

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

«Πίνουν νερό» στο όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όλοι στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος προπονητής κατάφερε να δώσει στους «γαλαζοκίτρινους» πολύ ξεκάθαρο πλάνο και να επαναφέρει την «ταυτότητα» του νικητή. «Διαβάζει» πολύ μεθοδικά το παιχνίδι του αντιπάλου και ανάλογα προσαρμόζει το πλάνο του με κύριο στόχο την ουσία, την αποτελεσματικότητα.

Οι ποδοσφαιριστές του ξαναβρήκαν την αυτοπεποίθηση τους και την πίστη τους στην δυναμική - προοπτική της ομάδας τους. Επίσης ο κ. Μιλόγεβιτς έδωσε τεράστια σημασία στην βελτίωση των σχέσεων στα αποδυτήρια δημιουργώντας ξανά ένα οικογενειακό κλίμα.

Κατάφερε να εμπνεύσει τους παίκτες του, βγάζοντας τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίσει, μέσα από την εξαιρετική δουλειά του και τα θετικά αποτελέσματα, την εμπιστοσύνη, των πολύ απαιτητικών, οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε, από τότε που ανάλαβε το πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας, ο 52χρονος προπονητής, διαχειρίστηκε άψογα το έμψυχο δυναμικό και οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ, μέσα από συμπληγάδες, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μπήκαμε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ο κ. Μιλόγεβιτς καλείται να κερδίσει ακόμα ένα στοίχημα. Έχει την ευκαιρία να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα του στην γραμμή κρούσης προχωρώντας πρώτιστα στην αντικατάσταση των Μάγκλιτσα, Μπλουμ.

Αν καταφέρει να επιλέξει παίκτες που θα μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα και να βοηθήσουν σε αυτή την δύσκολη περίοδο, θα αυξήσει σημαντικά και τις πιθανότητες υλοποίησης του κύριου στόχου, της κατάκτησης του 29ου τίτλου πρωταθλήματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επισημάνσεις: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Για να γυρίσει ο… Θρύλος

ΑΠΟΕΛ: Για να γυρίσει ο… Θρύλος

Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να αποδείξουν ότι διαθέτουν ακόμα την ποιότητα, τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα για ν’ αλλάξουν ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ