ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Με τη μεγαλύτερη δυναμική και άριστη προοπτική τίτλου

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, δείχνει αποφασιστικότητα, θέληση, ικανότητα, όλα στον υπερθετικό βαθμό

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Τέσσερεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε όχι μόνο να μειώσει την διαφορά στον ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, αλλά και να αποκτήσει πολύ μεγάλη δυναμική με προοπτική… τίτλου. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κούρσας για τον τίτλο του πρωταθλητή, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν πιστεύω, τη μεγαλύτερη δυναμική για να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Θα εξηγήσω στην συνέχεια την άποψη μου με επιχειρήματα.

Η εξαιρετική εμφάνιση, σχεδόν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, και η κυριαρχία επί του Άρη, της ομάδας που είχε πανάξια τους περισσότερους βαθμούς στη Β’ φάση του πρωταθλήματος, δημιουργεί στις τάξεις των οπαδών του, μεγάλο ενθουσιασμό και αισιοδοξία – πίστη για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου που όχι μόνο θα φέρει τον ΑΠΟΕΛ ξανά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και θα του εξασφαλίσει θέση στην φάση των ομίλων με τα όποια αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη, συνεπάγεται.

Όπως αναλύουμε σε χθεσινό (18/4), ρεπορτάζ (δες εδώ) τα αγωνιστικά δεδομένα όχι μόνο δικαιολογούν τη μεγάλη αισιοδοξία που επικρατεί, αφού οι επιστροφές βασικών παικτών ενισχύει σημαντικά το πλάνο του Σωφρόνη Αυγουστή και μεγαλώνει την πίστη για την υλοποίηση του κύριου στόχου. Ειδικά η επιστροφή του Κβιλιτάια καθιστά τον ΑΠΟΕΛ πανίσχυρο επιθετικά καθώς και οι άλλοι δύο επιθετικοί, ο Μάγκλιτσα αλλά και ο Νατέλ, δείχνουν να είναι «on fire».

Η δυναμική τίτλου που απέκτησε η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό και στην τεράστια στήριξη από τον κόσμο. Οι ΑΠΟΕΛίστες έδειξαν από την αρχή την πίστη και την αφοσίωση τους ωστόσο η επιστροφή των οργανωμένων δημιούργησε νέα δεδομένα και έδωσε πολύ μεγαλύτερη ώθηση και δυναμική. Η «παράσταση» τους στο Τσίρειο ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Ακόμα και οι παίκτες του Άρη, υπήρχαν στιγμές που παρακολουθούσαν με έκπληξη και θαυμασμό τους «Πορτοκαλί» στην Ανατολική.

Ο ΑΠΟΕΛ, στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, δείχνει αποφασιστικότητα, θέληση, ικανότητα, όλα στον υπερθετικό βαθμό. Δείχνει και χαρακτήρα πρωταθλητή αλλά και νοοτροπία νικητή που παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να επιστρέψει στην κορυφή του ποδοσφαίρου μας. Οι οιωνοί πλέον είναι άριστοι.

Σε μια πολύ δύσκολη χρονιά που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την οικονομική βιωσιμότητα του Συλλόγου, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει έτοιμος και ικανός να φτάσει νικητής στο τέρμα και να δημιουργήσει εκ νέου τις προϋποθέσεις για νέες Ευρωπαϊκές επιτυχίες αλλά και σημαντικά έσοδα, απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του. Το χειροκρότημα των οπαδών του σε κάθε παιχνίδι, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα, δείχνει ότι το «μεγάλο στοίχημα» έχει, σε μεγάλο βαθμό, κερδηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επισημάνσεις: Τελευταία Ενημέρωση