ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Με καλύτερη προοπτική και δυναμική

Το εξαιρετικό ξεκίνημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έφερε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Το εξαιρετικό ξεκίνημα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, με δύο νίκες στο πρωτάθλημα και μία νίκη – πρόκριση στο Κύπελλο, δίνει στους γαλαζοκίτρινους αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και καλύτερη προοπτική.

Μπορεί να είναι μικρό το δείγμα γραφής του Σέρβου τεχνικού ωστόσο είναι πολλά τα θετικά που επισημάνθηκαν. Από αγώνα σε αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται βελτιωμένος, πολύ πιο ουσιαστικός και αποφασιστικός.

Ειδικά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είχαν πάθος, χωρίς να ξεπερνούν τα όρια, χωρίς να είναι τσιτωμένοι και φορτωμένοι με νεύρα που έφερναν λάθη και απώλεια της συγκέντρωσης με όλα τα αρνητικά επακόλουθα.

Είναι πολύ θετικό για την προοπτική του ΑΠΟΕΛ ότι ο νέος τεχνικός ηγέτης κέρδισε από νωρίς τον απαιτητικό κόσμο, παρά το γεγονός πως σε ένα μεγάλο ποσοστό, δεν τους άρεσε η διακοπή της συνεργασίας με τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως κερδίζει και τους παίκτες του. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είδαμε έναν ασυγκράτητο Φεράρι, έναν πολύ ουσιαστικό Νταουσβίλι, έναν Χριστοδούλου σαν έτοιμο από καιρό, έναν απολαυστικό Δώνη και έναν πολύ ουσιαστικό Ντβάλι που λες και έπαιζε χρόνια με τον «γερόλυκο» Κρέσπο.

Για να μην παρεξηγηθούμε και να υπάρξει παρερμηνεία των πιο πάνω επισημάνσεων μας, να ξεκαθαρίσουμε για μια ακόμα φορά ότι τα συμπεράσματα μας δεν είναι και δεν μπορεί να είναι απόλυτα. Για να κριθεί δίκαια και σωστά ένας προπονητής και μια ομάδα πρέπει να υπάρχει ένα δείγμα γραφής τουλάχιστον μιας δεκάδας παιχνιδιών.

Ο Μιλόγεβιτς, όπως εξάλλου και ο ίδιος τονίζει με κάθε ευκαιρία που του δίνεται, έχει πολλή δουλειά να κάνει για να βελτιώσει τον ΑΠΟΕΛ και να τον κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό, ικανό να υλοποιήσει τους στόχους του.

Η αναμέτρηση με τον περσινό πρωταθλητή Απόλλωνα, στο Τσίρειο την ερχόμενη Κυριακή, έχει πολύ μεγάλη σημασία για την προοπτική των «γαλαζοκιτρίνων». Αν καταφέρουν με μια νέα ουσιαστική εμφάνιση να κερδίσουν θα αποκτήσουν τεράστια δυναμική για την συνέχεια. Θα «γεμίσουν» με αυτοπεποίθηση και θα κάνουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους να πιστέψουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επισημάνσεις: Τελευταία Ενημέρωση