ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Κάτι δεν έκαναν σωστά…

Πώς η διασπορά του ιού είναι τόσο μεγάλη στον «Αρχάγγελο»

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Μετρούμε αντίστροφα για το τέλος του χειρότερου χρόνου που ζήσαμε ποτέ. Ο κορωνοϊός άλλαξε προς το χειρότερο την ζωή μας. Άλλαξε βέβαια και το Ποδόσφαιρο που είναι κομμάτι (από τα πιο συναρπαστικά), στη ζωή μας.

Μας ταλαιπώρησε και μας ταλαιπωρεί αφάνταστα αυτός ο τόσο ύπουλος ιός. Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε ότι το εμβόλιο που θα έρθει και στο νησί μας τον ερχόμενο μήνα, θα αποδειχτεί θαυματουργό και μας βοηθήσει να τον νικήσουμε και να επιστρέψουμε σιγά, σιγά στην κανονικότητα.

Από την περασμένη εβδομάδα ο κορωνοϊός μπήκε στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ στον «Αρχάγγελο» και συνεχίζει την… προέλαση του. Ανακοινώθηκε πρώτα ένα θετικό κρούσμα, στην συνέχεια άλλα εννιά και στον επόμενο μοριακό έλεγχο άλλα οκτώ. Σύνολο δεκαοχτώ κρούσματα.

Ο Ενσούε και άλλοι… δεκατέσσερις

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 15 από αυτά αφορούν σε ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουμε μάλιστα και τα ονόματα αλλά σεβόμενοι τα προσωπικά δεδομένα δεν θα τα δημοσιεύσουμε. Ο Ενσούε πάντως είναι ένας από αυτούς, αφού ο ίδιος το αποκάλυψε σε ανάρτηση του ενωρίτερα σήμερα.

Χθες μάθαμε ότι άλλα έξι άτομα παρουσίασαν συμπτώματα, ανάμεσα τους και άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές. Σήμερα (15/12) ανακοινώθηκαν άλλα έξι θετικά κρούσματα. Δηλαδή 18+ ποδοσφαιριστές από τους 30 που προπονούνται στον «Αρχάγγελο» έχουν παροπλιστεί για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων.

Εύλογη απορία

Πάντως η πλειοψηφία των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στα σχόλια τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζουν την (εύλογη) απορία και τον προβληματισμό τους για το μέγεθος του προβλήματος που δημιούργησε ο κορωνοϊός στο προπονητικό κέντρο των «γαλαζοκιτρίνων».

Ο ιός σίγουρα δεν κάνει διακρίσεις αλλά πως εξαπλώθηκε σε τόσο μεγάλο ποσοστό σε μια ομάδα η οποία χαρακτηριζόταν από την πολύ καλή οργάνωση της σε Ευρωπαϊκά πρότυπα; Πως τα «κατάφεραν» έτσι με αποτέλεσμα τα ¾ των παικτών να είναι θετικοί στον κορωνοϊό;

Θετικά κρούσματα είχαν και κάποιες άλλες από τις «μεγάλες» ομάδες αλλά κατάφεραν να περιορίσουν την διασπορά του ιού και την αγωνιστική ζημιά. Κάτι «πήγε λάθος» στο ΑΠΟΕΛ… Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ευχόμαστε σε όσους περνούν από αυτή την «περιπέτεια» να την ξεπεράσουν ανώδυνα και σύντομα να επιστρέψουν στην δράση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

Επισημάνσεις: Τελευταία Ενημέρωση