ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Έτσι θ’ αρχίσει το νέο Ευρωπαϊκό οδοιπορικό του

Το σύστημα (3-5-2) του Πάολο Τραμετσάνι και το πλάνο της Τρίτης

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Η προσοχή όλων στο ΑΠΟΕΛ είναι στραμμένη στον πρώτο αγώνα με τη Σουτζέσκα, την ερχόμενη Τρίτη 23/7 (21:15).

Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά για την τεράστια σημασία που έχει για τον ΑΠΟΕΛ να είναι επιτυχημένη η φετινή Ευρωπαϊκή του παρουσία με την συμμετοχή του στην φάση των ομίλων, αν είναι δυνατόν του Champions League.

Μοναδικός στόχος στον αγώνα της Τρίτης είναι ένα καλό σκορ που θα δίνει στον πρωταθλητή μας πλεονέκτημα ενόψει του δεύτερου αγώνα στο ΓΣΠ (την Τρίτη 30/7 20:00), για την πρόκριση του στο Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Όσον αφορά στην πρόβλεψη της ενδεκάδας η οποία θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν για τον ΑΠΟΕΛ, φαίνεται πως ο Πάολο Τραμετσάνι θα χρησιμοποιήσει στο προσφιλές του σύστημα 3-5-2.

Η δική μας πρόβλεψη είναι η ακόλουθη:

Ο Μπέλετς θα υπερασπιστεί την εστία του ΑΠΟΕΛ αφού κέρδισε ξεκάθαρα τη θέση στον συναγωνισμό με τον Βάτερμαν. Οι τρεις στην άμυνα θα είναι ο Βούρος , ο Λαφράνς και ο Νικόλας Ιωάννου.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν σίγουρα ο Σόουζα και ο Ντε Βινσέντι με τον Γκέντζογλου πιθανότατα (ή τον Άλεφ) στην άλλη θέση του ανασταλτικού μέσου. Ο Μιχαίλοβιτς από αριστερά και ο Γιάκολις από δεξιά θα καλύπτουν τα δύο άκρα.

Στην επίθεση θα είναι σίγουρα ο Τάμαρι με ένα εκ των Πάβλοβιτς ή Χαλένιους.

Ένα ερωτηματικό που δεν είναι εύκολο να απαντηθεί πριν από την Τρίτη αφορά στο αν ο Σάβιτς αφήσει στον πάγκο ένα εκ των τριών παικτών στο κέντρο της άμυνας.

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Επισημάνσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X