ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ζήτω ο Γεώργιος Κούμας ο Μεγαλοπρεπής!!! Ζήτω!!!

Η νέα τετραετία μοιάζει ονειρική με πολύ μεγαλύτερα επιτεύγματα για το άθλημα

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Μεγαλοπρεπώς, μεγαλοπρεπώς, με τις ανάλογες τιμές και γκλαμουριά, λάμψη, πλούτο και επίδειξη δύναμης όπως δηλαδή αρμόζει στον κάθε βασιλιά, θ’ ανακηρυχτεί  ο Γεώργιος Κούμας Α’ ο Μεγαλοπρεπής.

Ήθελε, τι το ήθελε ο «Κλεάνθης τα σύνορα μας είναι στην Κερύνεια», να αμφισβητήσει ή να το ψάξει μήπως και κοντράρει τον μυθικό, βασιλιά, ούτε μισή ψήφο στήριξης δεν έλαβε τουλάχιστον επίσημα.

Λαμβάνοντας έτσι την απόλυτη στήριξη των μεγάλων του ποδοσφαίρου μας, καθισμένος ανάμεσα στους ιππότες του στην κορυφή της στρογγυλής τραπέζης, ο βασιλιάς θα συνεχίσει να διοικεί το άθλημα

Είδατε ή ακούσατε κανά σωματείο που ανήκει στο εκλογικό σώμα της ΚΟΠ, να σηκώσει κεφάλι έναντι του Γεωργίου Κούμα εκ Παραλιμνίου; Κανένα απολύτως.

Άκουσες κανά μεγάλο ένδοξο, ιστορικό, αγωνιστικό, εργατικό, πατριωτικό και κάθε πα%$@# σωματείο να βγάλει κιχ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου; Ούτε μια λέξη, μια συλλαβή. Είδες κανένα σωματείο να δημοσιοποιεί έστω και ότι συναντήθηκε με τον «Κλεάνθη τα σύνορα μας είναι στη Κερύνεια» έστω για ν’ ακούσει τη φωνή του;

Γενικώς παρατήρησες όλο αυτό τον καιρό που το ποδόσφαιρο βρέθηκε στο επίκεντρο, με την Επιτροπή Δεοντολογίας, ή την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής ή και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου (εδώ γελάμε) ν’ αμφισβητεί έστω απειροελάχιστα, την εξουσία του Γεώργιου Κούμα του Μεγαλοπρεπή; Ούτε και γι’ αστείο, ούτε καν ως υπόνοια!!

Και πως δηλαδή, αφού άπαντες τους έχει δεμένους. Λίγο τα κριτήρια, λίγο τα τηλεοπτικά, λίγο κάτι προπληρωμές για έξοδα άμεσης ανάγκης, λίγο τα δανεικά καμιά φορά και αγύριστα, λίγο με τις αυξομειώσεις των ομάδων στην Α’ κατηγορία, λίγο καμιά βοήθεια πάνω στο διαιτητικό κομμάτι όλοι βολεύονται.

Νομίζουν δηλαδή ότι βολεύονται, αφού τους έχει δεμένους πισθάγκωνα, βουτηγμένοι οι περισσότεροι μες στα χρέη και απόλυτα δουλικοί της κυριαρχίας του.

Ιστορική από κάθε άποψη που λες η 10η Ιουλίου καθότι στη Λεμεσό των μεγιστάνων της ανατολικής Ευρώπης- Ρωσίας και όχι μόνο, θα φορεθεί και πάλι το στέμμα στον Βασιλιά ενώπιον των υπηκόων- δουλικών του.

Λαμβάνοντας έτσι την απόλυτη στήριξη των μεγάλων του ποδοσφαίρου μας και όχι μόνο, καθισμένος ανάμεσα στους ιππότες του στην κορυφή της στρογγυλής τραπέζης, ο βασιλιάς θα συνεχίσει να διοικεί το άθλημα πάνω στους δικούς του βασικούς πυλώνες.

Στόχος της βασιλείας του Γεώργιου Κούμα του Μεγαλοπρεπή είναι ένα ποδόσφαιρο με ακόμη λιγότερους κύπριους παίκτες, περαιτέρω υποβάθμιση της εθνικής ομάδας από τη θέση 118 που βρίσκεται, συνεχή αυξομείωση των ομάδων στην Α’ κατηγορία ούτως ώστε να ικανοποιούνται ανάλογα οι ιππότες της στρογγυλής τραπέζης, αυξανόμενα χρέη στα σωματεία για να είναι πλήρη εξαρτώμενα, λιγότερη διαφάνεια σε θέματα που αφορούν την αξιοπιστία του αθλήματος, εξεύρεση χώρου πέρα των παλιών παπουτσιών για να γράφονται οι θεσμοί του Κράτους που μας πρήζουν τελευταία, αγορά ευρύχωρου κάδου για να πετάγονται οι κόκκινοι φάκελοι γιατί και με αυτό μας έπρηξαν εσχάτως, επιβολή κανόνων που θα επιτρέπουν την προεδρία ομάδων από μάνατζερ, μηχανισμός για να φουσκώνει την έτσι και αλλιώς μεγάλη φούσκα των τηλεοπτικών, ένταξη της ΚΟΠ TV στο Netflix, περισσότεροι κύπριοι διαιτητές κάτι που αυτομάτως θ’ αυξήσει τις βομβιστικές επιθέσεις στα σπίτια τους, διάνοιξη οδοφράγματος μέσα από το οποίο τα μέλη του υπόκοσμου θα μπορούν με περισσότερη άνεση να εισέρχονται στο χώρο του αθλήματος και μεγαλύτερη αποστασιοποίηση από το κοινό γενικότερα, θέτοντας ως στόχο να μην ξαναμιλήσουν ως Ομοσπονδία έως το πέρας της θητείας, δηλαδή το 2027!!!

Ως προς τα του στοιχήματος… θα το δούμε την επόμενη τετραετία, υγεία να έχουμε.

Αυτά και άλλα πολλά… ο βασιλιάς ζει!! Ζήτω ο Γεώργιος Κούμας ο Μεγαλοπρεπής!!! Ζήτω !!!

 

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

Υπόκλιση

Υπόκλιση

Το μήνυμα της νίκης απευθύνεται όχι στους αντιπάλους, μα όσους εμπλέκονται στο παρόν και το μέλλον της ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αδέλφια Ασιάτες!!!

Αδέλφια Ασιάτες!!!

Μετά από τόσα χρόνια ανεπανάληπτων επιτυχιών και συγκινήσεων, κρίνεται ως αναγκαία η εξεύρεση ενός νέου μοντέλου.
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Τι ομάδα είστε;

Τι ομάδα είστε;

Η απάντηση δόθηκε επανειλημμένα, το ερώτημα πια είναι άλλο και πολύ πιο ουσιώδες
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Legalize it…

Legalize it…

Η «ποινικοποίηση» των πανηγυρισμών, πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αππωμάρα

Αππωμάρα

Όπως και στο γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο, έτσι και στο ποδοσφαιρικό χώρο, η αππωμάρα καθορίζει τις συμπεριφορές
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Ομόνοια: Τι θέλουν;

Ομόνοια: Τι θέλουν;

Η ασάφεια στις επιδιώξεις της διοίκησης γεννάει ερωτήματα, πιο βασανιστικά και από το ενδεχόμενο να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα ...
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Free… Σα Πίντο

Free… Σα Πίντο

Εξοντωτική ποινή… που μοιάζει με γκιλοτίνα στο κεφάλι του Πορτογάλου
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μιλώντας για modern football…

Μιλώντας για modern football…

Η απόφαση της Ομόνοιας εκτός από ξένη για τη κοσμοθεωρία μας, θέτει σε νέο επίπεδο τη σχέση οπαδού- ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μεταγραφές;

Μεταγραφές;

Το ερώτημα δεν είναι υπαρξιακό… άπτεται πρακτικών ζητημάτων
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ