ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λίγη σοβαρότητα… λίγη

Πλέον η δημόσια δολοφονία χαρακτήρων μοιάζει με καθημερινότητα

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση του επαγγελματία, η υπόληψη και η προσωπικότητα του οποίου θίχτηκαν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Οι δηλώσεις του υπεύθυνου του ΓΣΠ μια μέρα μετά το ματς περί δημοσιογράφου που πρόσκειται στον ΑΠΟΕΛ και προκαλούσε τον κόσμο της Ομόνοιας, ήταν ευθύς εξ αρχής σοκαριστικές.

Και ασχοληθήκαμε μ’ αυτό καθώς τέτοιου είδους ειδήσεις δεν προκύπτουν όχι μονάχα στην Κύπρο αλλά στην υφήλιο γενικότερα.

Έχεις ξανακούσει δημοσιογράφο να προκαλεί εντός του γηπέδου τους οπαδούς άλλης ομάδας αντίπαλης σ’ αυτόν και μάλιστα εκτός έδρας!!!

Ούτε ο αρχηγός των οργανωμένων της Ρίβερ δεν πάει στο Μπομπονέρα να κάνει τον νταή και το αντίστροφο. Και βρήκαμε δημοσιογράφο; Μείναμε πάλι χάσκοντας. Όλα τα περιμέναμε ακούσαμε και αυτό.

Βγήκε που λες ο Κωνσταντινίδης, χρόνια και χρόνια τώρα εκεί στο ΓΣΠ και ελαφρά τη καρδία έβγαλε τον άνθρωπο στο σφυρί γιατί είχε λέει ακούσει καταγγελίες από τους λειτουργούς εξυπηρέτησης των δημοσιογράφων αλλά και από τον σεκιούριτι.

Δεν έφτανε μόνο αυτό, ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος το έχει κάνει για πολλοστή φορά (!!).. και εκεί πέφτουμε ντάβλα όλοι μας πιστεύωντας ότι πρόκειται για χούλιγκαν και μάλιστα βαρβάτο.

Προσοχή!! Δεν το λέω εγώ, εσύ ή ανώνυμος δημοσιογράφος που κρύβεται πίσω από την ιστοσελίδα! Τις κατηγορίες αυτές προσάπτει ο υπεύθυνος του σημαντικότερου γηπέδου της χώρας και μάλιστα δημόσια!!!

Χωρίς να σκεφτεί τις όποιες παραμέτρους, κάποιες εκ των οποίων αναφέρονται στην απολογία του την οποία δημοσίευσε σήμερα. Ούτε και πως ο συνάδελφος πέραν των απειλών που μπορεί να δεχθεί, που κατά την απολογία του Κωνσταντινίδη δέχτηκε, θα μπορούσε να έχει πρόβλημα με την εργασία του, την οικογένεια του και οτιδήποτε άλλο θεωρεί σοβαρό.

Βγήκε ο γκράντε παράγοντας, που μοιάζει πια με ιδιοκτήτης του ΓΣΠ και προχώρησε δημόσια στην δολοφονία ενός χαρακτήρα- επαγγελματία έτσι στο δόξα πατρί.

Την επόμενη μέρα και αφού μάλλον έγινε, δικαίως κατά την άποψη μου, δέκτης πιέσεων αποφάσισε να γράψει μια σύντομη απολογία εις την οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι μετά από δική του έρευνα ( είναι και Σέρλοκ Χόλμς ο αθεόφοβος), διαπίστωσε ότι τίποτα απ’ όλα αυτά που ανέφερε μια μέρα νωρίτερα ισχύουν και οι κατηγορίες που είχε ο ίδιος προσάψει είναι λανθασμένες.

Τυχερός θα είναι ο γκράντε παράγοντας μην αποφασίσει ο θιγόμενος δημοσιογράφος να τον οδηγήσει στα δικαστήρια γιατί δεν ξέρω πως θα το προλάβει.

Άτυχοι μάλλον είμαστε όλοι εμείς, που η επιπολαιότητα σ’ αυτό το νησί εκφράζεται από κύριους που κατέχουν για αιώνες πόστα για καίρια για την κοινωνία και τον αθλητισμό γενικότερα.

Υ.Γ Δεν εξετάζεται στο κείμενο η ουσία των γεγονότων ούτε ποιος ευθύνεται και ποια είναι η πραγματική αλήθεια. Ούτε και ποιες οι πιέσεις ενδεχομένως να δέχθηκε ή όχι, για ν’ αναιρέσει όλα όσα ο Κωνσταντινίδης δήλωνε με στόμφο σε δημόσια βήμα. Η έρευνα πρέπει να γίνει από την ΕΑΚ και και αν όντως κάποιος ευθύνεται ν’ αναλάβει τις ευθύνες του.

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

X