ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Advertisement

Στη Βουλγαρία ο Λάρκου - Δοκιμάστηκε ο Grandsir και θα αποκτηθεί!

Τα νεότερα στη Νέα Σαλαμίνα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Στη Βουλγαρία βρίσκεται ο αθλητικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας, Νεόφυτος Λάρκου με σκοπό να παρακολουθήσει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. 

Ο Λάρκου βρίσκεται στη βαλκανική χώρα μαζί με στενό του συνεργάτη από το τεχνικό επιτελείο της Νέας Σαλαμίνας και θα παρακολουθήσουν συγκεκριμένους παίκτες που έχουν σημειώσει στη λίστα τους. Ο Κύπριος αθλητικός διευθυντής έχει κάνει αρκετά ταξίδια των τελευταίο καιρό στο εξωτερικό και έχει σημειώσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. 

Από εκεί και πέρα στη μεταγραφική λίστα της Νέας Σαλαμίνας βρίσκεται ο Samuel Grandsir, ο οποίος πριν από λίγο καιρό ήρθε στην Κύπρο για δοκιμαστικά με σκοπό να αξιολογηθεί η κατάσταση του από τους ερυθρόλευκους, καθώς ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα χρόνο. Με την απόφαση των ανθρώπων της ομάδας να φέρουν τον παίκτη για δοκιμαστικά στην Κύπρο φαίνεται πως δεν θέλουν να πάρουν οποιοδήποτε ρίσκο αλλά και να τον δουν από κοντά. 

Όπως μάθαμε ο παίκτης εντυπωσίασε στις προπονήσεις της Νέας Σαλαμίνας και αποφασίστηκε να αποκτηθεί και επί αυτού η Νέα Σαλαμίνα έχει αποστείλει την πρόταση της. 

Πρόκειται για 29χρονο Γάλλο ακραίο επιθετικό που μπορεί να παίξει και σαν δεκάρι με τις 110 συμμετοχές στη Ligue 1 να αποτελούν σημείο αναφοράς στο βιογραφικό του. Μάλιστα αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και στη Μονακό, η οποία δαπάνησε 3 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Αγωνίστηκε επίσης σε Καέν, Στρασβούργο, Βρέστη, Τρουά, αλλά και στη Λος Άντζελες Γκάλαξι, με την οποία μέτρησε 74 συμμετοχές. Σύνολο στην καριέρα του κατέγραψε 308 συμμετοχές, 30 γκολ και 24 ασίστ. 

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση