ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χατζηδιάκος: «Η μητέρα μου έγραψε γράμματα σε πολλές Ολλανδικές ομάδες για εμένα»!

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αναφέρθηκε στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ολλανδία

Τα τελευταία χρόνια, ο Παντελής Χατζηδιάκος αποτελεί εκ των ηγετών της Άλκμααρ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά και μια από τις «κολώνες» της άμυνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός, φιλοξενήθηκε στο ολλανδικό ESPN, εκεί όπου αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2011, με σκοπό να μετακομίσει στην Ολλανδία και να ενταχθεί στις ακαδημίες της Άλκααρ, τη φανέλα της οποίας φοράει εδώ και δώδεκα συναπτά έτη, έχοντας περάσει, φυσικά, από όλες τις ηλικιακές ομάδες του συλλόγου!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η οικονομική κρίση ανάγκασε την οικογένειά του να φύγει από τη χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε η μητέρα του στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

«Στην Ελλάδα υπήρχε οικονομική κρίση και η μητέρα μου ήξερε πως στην Ολλανδία θα υπήρχε ένα καλύτερο μέλλον για εμένα, τα αδέρφια μου, για όλη την οικογένεια. Ήξερε πως στην Ολλανδία έχεις περισσότερες πιθανότητες να πετύχεις στο ποδόσφαιρο και έτσι έγραψε γράμματα σε αρκετές ομάδες για εμένα. Στον Αγιαξ, στην Άλκμααρ, στην Αϊντχόφεν και στην Ουτρέχτη. Εκτός από την Άλκμααρ, και η Αϊντχόφεν απάντησε θετικά, αλλά ήμουν ήδη στην Άλκμααρ», ανέφερα χαρακτηριστικά.

Sport-fm.gr

Υπόλοιπες Χώρες: Τελευταία Ενημέρωση