ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λόγω τροχαίου η σύλληψη του Πρόμες στο Ντουμπάι

Υπέβαλε αίτημα έκδοσής του η Ολλανδία!

Η είδηση της σύλληψης του Κουίνσι Πρόμες από τις αρχές του Ντουμπάι έγινε νωρίτερα γνωστή. Ο λόγος αυτής τελικά είναι διαφορετικός απ’ όσα αναφέρονταν στα δημοσιεύματα και δεν έχει σχέση με τις προηγούμενες υποθέσεις και τις ποινές φυλάκισης που του είχαν επιβληθεί από τα δικαστήρια της Ολλανδίας, ούτε σχετιζόταν με διακίνηση κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του ποδοσφαιριστή της Σπαρτάκ Μόσχας, αφού κατά την παρουσία του στη χώρα προκάλεσε ατύχημα με αμάξι που είχε νοικιάσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος

Ως εκ τούτου, η σύλληψη του Πρόμες δεν έχει καμία σχέση με τις ποινικές του καταδίκες στην Ολλανδία, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.

Μάλιστα, τα πράγματα για τον ποδοσφαιριστή δείχνουν να μπλέκουν ή να πούμε καλύτερα, να παίρνουν τον… δρόμο τους. Διότι η εισαγγελία της Ολλανδίας υπέβαλε αίτημα έκδοσής του στις αρχές των ΗΑΕ. Με την Ολλανδία να έχει μια περιορισμένη συνθήκη έκδοσης με αυτό το κράτος εδώ και πολλά χρόνια. Και ενδέχεται σύντομα να μεταφερθεί στην χώρα του, ώστε να οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή που του έχει επιβληθεί.

Πηγή: sport-fm.gr

Υπόλοιπες Χώρες: Τελευταία Ενημέρωση