ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τίτε: « Ο Μέσι δεν συγκρίνεται με το φαινόμενο Πελέ!»

Ο Τίτε επισημαίνει πως ο Πελέ ήταν φανταστικός και δεν συγκρίνεται με τον Μέσι που έχει έλλειψη δημιουργικότητας

Ο Τίτε δήλωσε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ενώ δεν δίστασε να τον συγκρίνει με το φαινόμενο Πελέ.

Ο Βραζιλιάνος κόουτς και ο Μέσι αντάλλαξαν κουβέντες στο ματς της Παρασκευής. Ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας ισχυρίζεται ότι ο Μέσι του είπε να πάψει να μιλάει. Για την ιστορία η Αργεντινή νίκησε την Βραζιλία με 0-1 στο φιλικό που διεξήχθη το Ριγιάντ.

Την Τρίτη συμπληρώνονται τα 50 χρόνια από τότε που ο Πελέ σκόραρε το 1000 γκολ στην καριέρα του. Η Σελεσάο θα αντιμετωπίσει την Νότια Κορέα στο Αμπού Νταμπί την ίδια μέρα. Ο Τίτε υποστηρίζει πως ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής Πελέ είναι μακράν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής έβερ. Όταν έγινε ερώτηση για τον Μέσι απάντησε ανάλογα με αυτόν τον τρόπο.

Ο προπονητής της Βραζιλίας είπε ότι: ‘ Ο Πελέ δεν μπορεί να συγκριθεί. Ποιος θέλει να συγκρίνει τον Πελέ με άλλον αθλητή; Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος δεν γνωρίζει την ποιότητα και την ιστορία αυτού του θρύλου. Ο Πελέ ήταν ένα φαινόμενο. Κάποτε είπα ότι ο Μέσι είναι εξαιρετικός.’

Ο Τίτε συνεχίζει λέγοντας: ‘ Εννοούσα ήταν εξαιρετικός εκείνη την στιγμή και ανάμεσα στους ανθρώπους, με την δημιουργικότητα του. Ο Πελέ είναι εκτός των φυσικών ορίων, ειναι εξωπραγματικός. Και δεν τα λέω αυτά επειδή είμαι Βραζιλιάνος. Και δεν βρίσκω κανένα ελάττωμα.’

Ο Τίτε επισημαίνει ότι αν κάποιος έρθει και του κάνει σύγκριση, τότε θα υποστηρίξει ότι ο Μέσι δεν έχει καθόλου δημιουργικότητα.

Η ήττα από την Αργεντινή σημαίνει 5 ματς χωρίς νίκη. Βέβαια ο Τίτε επισημαίνει πως η Εθνική Βραζιλίας είναι η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα 2019.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X