ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βελέζ Σάρσφιλντ κατηγορούνται για βιασμό 24χρονης!

Σε δωμάτιο του ξενοδοχείου

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η είδηση πως τέσσερις ποδοσφαιριστές της Βελέζ Σάρσφιλντ κατηρούνται για σεξουαλική επίθεση σε 24χρονη κοπέλα.

Οι δύο Αργεντινοί Μπράϊαν Κουφρέ και Αμπιέλ Οσόριο μαζί με τον Ουρουγουανό τερματοφύλακα Σεμπάστιαν Σόσα και τον Παραγουανό χαφ Χοσέ Φλορεντίν έχουν αποκλειστεί από την ομάδα.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου, όταν η νεαρή πήγε σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Hilton προσκεκλημένη του Σόσα. Μόλις έφθασε εκεί, συνειδητοποίησε την παρουσία και των υπολοίπων τριών. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν να πίνουν αλκοολούχα ποτά, ενώ η καταγγέλουσα αισθάνθηκε αδιαθεσία και ξάπλωσε σε ένα από τα κρεβάτια του δωματίου.

Και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της, δέχθηκε σεξουαλική επίθεση χωρίς την συναίνεση της. Μόλις ένιωσε λίγο καλύτερα, κάλεσε ένα ταξί προκειμένου να πάει στο σπίτι της. Στην συνέχεια υπέβαλε μήνυση και η εισαγγελία ζήτησε ενδελεχή ιατρική εξέταση.

Η διοίκηση της ομάδας της Αργεντινής, όπου αγωνίζονται οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, έδωσε στην δημοσιότητα το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Ο σύλλογος έλαβε γνώση της καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση που υποβλήθηκε στην Εισαγγελική Μονάδα Εγκλημάτων κατά της Σεξουαλικής Ακεραιότητας της επαρχίας Τουκουμάν στις 6 Μαρτίου αυτού του έτους, στην οποία εμπλέκονται τέσσερις παίκτες της επαγγελματικής μας ομάδας. Δεδομένης της σοβαρότητας της καταγγελίας, το Διοικητικό Συμβούλιο τέθηκε αμέσως στη διάθεση του δικαστή του Τουκουμάν για να παράσχει όλες τις σχετικές πληροφορίες και στοιχεία προκειμένου να μπορέσει να συμβάλει στην έρευνα και την διαλεύκανση του θέματος, αλλά και την απόδοση ευθυνών. Ομοίως, στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου δράσης του συλλόγου σε περιπτώσεις βίας λόγω φύλου, αποφασίσθηκε προληπτικά ο αποκλεισμός των τεσσάρων ποδοσφαιριστών από τις δραστηριότητες της ομάδας».

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση