ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σαπεκοένσε: Συνελήφθη ύποπτη φυγάς που φέρεται να έχει ευθύνη για την αεροπορική τραγωδία

Eνέκρινε σχέδιο πτήσης του αεροπλάνου, χωρίς να πληρούνται στοιχειώδεις απαιτήσεις ασφαλείας

24sports team

info@24sports.com.cy

Μία γυναίκα που αναζητούνταν από το 2016 για το τραγικό δυστύχημα με την αποστολή της Σαπεκοένσε, φέρεται να έπεσε στα χέρια των Αρχών στην Βραζιλία.

Η αστυνομία της Βραζιλίας, ανακοίνωσε πως συνέλαβε μία γυναίκα, την οποία αναζητούσε από τον Νοέμβριο του 2016, μετά την συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε.

Ένα δυστύχημα που έφερε τον τραγικό απολογισμό 71 θυμάτων, με την ομάδα να χάνει σχεδόν όλα τα μέλη της (σώθηκαν τρεις).

Η γυναίκα, το ονοματεπώνυμο της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, διέφυγε από την αστυνομία της Βολιβίας που την αναζητά, επειδή φέρεται να ενέκρινε το σχέδιο πτήσης του αεροπλάνου που μετέφερε την βραζιλιάνικη ομάδα, χωρίς να πληρούνται οι στοιχειώδεις απαιτήσεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Folha de Sao Paulo», πρόκειται για την Σίλια Καστέδο Μοναστέριο, η οποία συνελήφθη στην Κορούμπα, στην πολιτεία Μάτο Γκρόσο ντο Σουλ. Η ομοσπονδιακή αστυνομία, ανέφερε επίσης, ότι η ύποπτη θα παραμείνει υπό κράτηση στην Κορούμπα εν αναμονή της έκδοσής της, στην χώρα καταγωγής της.

Το αεροπλάνο είχε προσγειωθεί στην Βολιβία πριν συνεχίσει την πτήση του για την Κολομβία. Με 73 επιβάτες και τέσσερα μέλη του πληρώματος, συνετρίβη σε ορεινή περιοχή σε υψόμετρο 3.300μ, περίπου 50 χιλιόμετρα από την πόλη Μεντεγίν, ενώ ο τραγικός απολογισμός ήταν 71 νεκροί και μόλις έξι επιζώντες συνολικά (οι τρεις της Σαπεκοένσε).

Πηγή: Protothema.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση