ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ροναλντίνιο: «Ήταν μία πολύ δύσκολη εμπειρία»

Αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε στην Παραγουάη

Σε κατ' οίκον περιορισμό στην Ασουνσιόν βρίσκεται εδώ και δύο μήνες ο Ροναλντίνιο, ο οποίος είχε συλληφθεί μαζί με τον αδελφό του από τις αρχές της χώρας, κατηγορούμενοι ότι εισήλθαν στην Παραγουάη με παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο Βραζιλιάνος σταρ μίλησε για την συγκεκριμένη εμπειρία του στην καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ενώ έκανε ειδική αναφορά στους φίλους του από τη Βαρκελώνη.

«Είμαι ποδοσφαιριστής από αγάπη για το παιχνίδι. Οι άνθρωποι στην Βαρκελώνη, με γνωρίζουν καλά και καταλαβαίνουν ότι δεν ήταν μια εύκολη στιγμή», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τα μηνύματά τους ήταν σημαντικά και με βοήθησαν να βγω από αυτήν την κόλαση το συντομότερο δυνατό. Εδώ στο Palmaroga Hotel, με αντιμετωπίζουν πολύ καλά. Είμαστε πολύ ήσυχοι και οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να κάνουν αυτές τις στιγμές όσο πιο ευχάριστες γίνεται. Είναι πολύς καιρός οι 60 ημέρες. Είναι δύσκολο να μην μπορείς να κάνεις ό,τι έχεις συνηθίσει. Νομίζω ότι είναι κάτι που θα μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη μου για όλη μου την ζωή. Ήταν μία πολύ δύσκολη εμπειρία».

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση